• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

'Wist u dat' over foto op canvas

CanvasCompany is marktleider van Nederland in het drukken van foto op canvas / foto op doek. 

Op deze pagina plaatsen wij regelmatig leuke weetjes over ons bedrijf en over onze foto op canvas. Heeft u altijd al een vraag willen stellen aan ons? Bent u benieuwd naar een leuk wist-u-datje over ons bedrijf? Of heeft u een vraag over onze foto op doek? Laat het ons weten en wie weet wordt uw vraag wel geplaatst op deze pagina!


Foto op canvas weetjes

Hoeveel voetbalvelden canvas gebruiken wij per jaar? 
Er worden bij CanvasCompany zoveel foto op canvas doeken gedrukt dat wij per jaar wel 21 voetbalvelden en één 16 meter-gebied zouden kunnen leggen met canvas!Hoeveel kilometer rails zouden wij kunnen maken van het hout dat wij jaarlijks  gebruiken?
Met het hout dat wij gebruiken voor de houten frames van onze foto op canvas kunnen wij rails (dubbel dus) leggen van Leeuwarden naar Amsterdam! Van Kollum (onze vestigingsplaats) naar Amsterdam is ongeveer 180 kilometer. Het meest gebruikte formaat canvasdoeken zijn 30x40 en 40x60, daar worden dus heel wat canvasdoeken van gespannen! Hoeveel nietjes gebruiken wij per jaar bij het spannen van onze canvasdoeken?
We gaan natuurlijk niet alle nietjes die wij gebruikt hebben één voor één tellen. Wat we u wel kunnen zeggen is dat wij jaarlijks ongeveer 3,5 miljoen nietjes gebruiken!Hoeveel medewerkers werken er bij CanvasCompany?
Op dit moment werken er zo'n 45 medewerkers bij CanvasCompany. Ons team telt op dit moment zo'n 10 vaste medewerkers en ongeveer 35 productiemedewerkers.
Dag in dag uit wordt er hard gewerkt om de kwaliteit en service op peil te houden van onze foto op canvas. 

> Lees de nieuwsberichten over Canvas Company