• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Canvas groot
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Canvas groot
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Onze voordelen
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag GRATIS in huis!
  • Ophangen zonder boren mogelijk
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
  • Beoordeeld met een 9.3
Bestel nu je canvas groot met 45% korting

Foto afdrukken groot formaat

Soms voldoet een canvas op klein formaat niet, daarom kun je bij ons ook jouw foto afdrukken op groot formaat. Deze formaten zijn een stuk groter dan de normale foto op canvas. Een grote foto afdrukken kan vanaf 140x90 cm. De formaten van de foto op canvas groot lopen daarbij op tot maar liefst 140x300 cm groot. Met ons groot canvas kun je elke ruimte volledig volhangen met jouw foto!

Foto afdrukken op canvas

Een foto afdrukken op canvas is de ideale manier om een ruimte aan te kleden. Een foto groot afdrukken maakt het des te makkelijker. Een groot canvas doek kan bedrukt worden met jouw favoriete foto, waardoor deze afdruk altijd aansluit bij het interieur. Het canvas printen wordt gedaan door onze professionele printers, waardoor jij altijd de hoogste kwaliteit canvas ontvangt. Dit geldt ook voor het grote canvas doek, ook deze is van hoge kwaliteit. Bovendien past het grote canvas binnen elk interieur. Of je nu een natuurlijk, landelijk of industrieel interieur hebt een print op doek sluit overal op aan.

Grote foto afdrukken

Een grote foto afdrukken kan vanaf formaat 140x90 tot en met het enorme formaat van 140x300 cm. Een foto op canvas groot kan niet alleen geschikt zijn voor bij jezelf thuis, maar kan ook een goede aanvulling zijn op het interieur van het kantoor.Doordat de foto zo groot is kun je het als een echt kunstwerk behandelen. De details op de grote foto zijn erg scherp en zijn dan ook goed te zien. Een canvas bedrukken met een echt kunstwerk is ook een erg interessant idee. Door het grote formaat canvas kun je het kunstwerk in alle glorie aanschouwen. Als je aanpassingen wilt maken aan het xxl canvas, dan kun je dit snel en gemakkelijk in de besteltool doen. Een eventuele aanpassing kan het toevoegen van een filter zijn. Een groot canvas doek bestellen kun je helemaal compleet maken door het bestellen van handige extra’s. Zo’n print op doek wil je natuurlijk wel kunnen ophangen. Het bestellen van een ophangsysteem is dan ook aan te raden. Ook dit kun je aanvinken bij het bestellen van een groot canvas doek.

Foto groot afdrukken als decoratie

Een foto groot afdrukken kan als ideale decoratie dienen voor ieder interieur. Een canvas drukken gebeurt daarbij geheel naar eigen smaak. Voor een kantoor kan het daarbij erg interessant zijn om het logo te laten bedrukken op een groot canvas doek. Hiermee wordt de aandacht meteen getrokken en daarbij maakt een canvas groot ook indruk. Een foto groot afdrukken heeft ook andere functionaliteiten. Als je een grote familie hebt, kun je een grote familiefoto maken en deze op een foto op canvas laten drukken. Deze canvas poster groot kun je dan een mooi plekje in huis geven en hier elke dag weer van genieten.Bovendien is iedereen goed te zien op deze foto en hoeft deze niet op een klein formaat gedrukt te worden.

Onze specialisatie: canvas printen

Als wij ergens goed in zijn bij CanvasCompany.nl is het canvas printen en canvas drukken. Als jij jouw mooiste foto aanlevert is het feest helemaal compleet. Wij zorgen er dan voor dat jouw foto op een groot canvas doek komt te staan. Omdat wij inmiddels meer dan 15 jaar ervaring hebben met het bedrukken van canvas ben je bij ons op de juiste plek. Een foto printen op canvas is hetgeen waarin wij excelleren. Daarnaast streven wij elke dag weer naar de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze medewerkers zijn dan ook gedreven om jouw print op doek tot een prachtig fotoproduct te maken. Een foto op canvas laten drukken kun je dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Groot canvas doek bestellen

Het bestellen van een grote canvas is, zoals al onze foto op canvas, erg gemakkelijk en snel te bestellen via onze besteltool. In deze besteltool kun je simpelweg een formaat voor de print op doek aanvinken en de gewenste foto uploaden. Daarna kun je ervoor kiezen om extra’s toe te voegen aan het grote canvas. Deze extra’s kunnen bijvoorbeeld een ophangsysteem voor het grote canvas doek zijn of een filter over de foto heen.

Je foto afdrukken op canvas doe je natuurlijk bij CanvasCompany.nl!