• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Foto op canvas voor buiten

Foto op canvas voor buiten

Canvasdoek voor buitenCanvas voor buiten

Buiten zitten wordt nog leuker wanneer je een mooi versierde tuin hebt. Je tuin versieren kun je op veel verschillende manieren doen, maar een echt originele en hippe decoratie voor je tuin vind je bij CanvasCompany. Een foto op canvas voor buiten is hartstikke geschikt voor aan de schutting, op je balkon of op de veranda.

Canvasdoek voor buiten?

Wanneer je je tuin graag wilt versieren, is goede kwaliteit noodzakelijk. Niemand vindt het namelijk leuk om iets na een maand alweer weg te moeten gooien. Het canvasdoek moet dus bestendig zijn tegen alle weersomstandigheden: de felle zon, een hevige stortbui én een gure oostenwind. Gelukkig zijn de canvasdoeken van CanvasCompany volledig weerbestendig en hebben ze een lange levensduur. De canvasdoeken worden voorzien van een UV-print, waardoor je kleuren niet snel vervagen of verkleuren. Een foto op canvas voor buiten wordt trouwens ook wel een tuinposter genoemd. Een tuinposter wordt van precies hetzelfde materiaal als een canvasdoek voor buiten gemaakt. Een canvasdoek wordt echter op een frame gespannen, terwijl een tuinposter gewoon zonder frame opgehangen kan worden. De frames in een canvasdoek worden van hout gemaakt en omdat hout een natuurproduct is, kan het gaan werken en gaan uitzetten. Wil je dus nog langer genieten van je canvas voor buiten? Dan is het niet verkeerd om je canvasdoek onder een afdakje te hangen. De foto op canvas is gemakkelijk op te hangen met het er bij te bestellen ophangsysteem. Door de eenvoudige  handleiding is het ophangen echt kinderwerk en gaat het je zelfs lukken met twee linkerhanden. Maak je daar dus maar geen zorgen over!

Persoonlijk canvasdoek voor buiten

Een canvasdoek voor buiten kun je laten bedrukken met echt alles wat je maar wilt. Een foto van je huisdier, van je gezin of een foto van een mooie bloem; het is allemaal mogelijk. Wat tegenwoordig ook erg hip is, is om een afbeelding van een Boeddha af te laten drukken op een canvasdoek voor buiten. Maar, ook een inspirerende tekst behoort tot de mogelijkheden. Laat je creatieve geest dus helemaal los gaan en ontwerp nu je eigen foto op canvas voor buiten!

Direct Bestellen