• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Tuinposter
30% Korting
Al vanaf € 13,96
Tuinposter
30% Korting
Al vanaf € 13,96
Onze voordelen
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
  • Beoordeeld met een 9
  • Keuze uit 6 ophangsystemen
  • UV- en weerbestendig!
Bestel nu je buitenposter met 30% korting

Canvas voor buiten

Naast een canvas voor binnen kan jij bij CanvasCompany.nl ook een buiten canvas bestellen. Zorg ervoor dat jouw tuin een nieuwe boost krijgt met dit product. Of je de canvas nou voor aan de schutting, bij de veranda of op het balkon doet, de canvas komt overal tot zijn recht. Je wordt voorzien van de juiste kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Bestel een canvas voor buiten bij CanvasCompany.nl!

Materiaal van de canvas

Bij een foto op canvas voor buiten is het belangrijk dat jij voorzien wordt van de beste kwaliteit. Helemaal wanneer je een canvas buiten wilt ophangen, moet het product bestendig zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals een felle zon en een hevige regenbui. Onze canvasdoeken zijn bestendig tegen verschillende weersomstandigheden en gaan daarnaast nog eens lang mee. Daarbij zijn onze doeken voorzien met een UV-print, waardoor de kleuren op het doek niet snel vervagen of verkleuren. Een canvas buitenschilderij is daarom van de juiste kwaliteit. Een foto op canvas buiten wordt ook wel een tuinposter genoemd, aangezien ze van hetzelfde materiaal worden gemaakt. Toch zijn er een aantal verschillen, die wij hieronder aan jou zullen uitleggen.

Een canvasdoek wordt echter op een frame gespannen, terwijl een tuinposter gewoon zonder frame opgehangen kan worden. Daarnaast worden de frames van een canvasdoek van hout gemaakt. Aangezien hout een natuurproduct is, kan dit hout ook nog wat gaan uitzetten. Als je dus nog langer gebruik wil maken van het product, is het verstandig om het product boven een afdakje te houden. Bij CanvasCompany.nl is het mogelijk om er een ophangsysteem bij te bestellen en daarbij krijg je er ook nog een handleiding bij. Het ophangen van een canvasdoek is nog nooit zo makkelijk geweest! Hieronder vertellen wij aan jou hoe jij jouw buiten foto kan personaliseren.

Tuinposter

Personaliseer jouw canvas

Bij CanvasCompany.nl kan je een canvas voor buiten helemaal zelf personaliseren! Hiermee kan je beginnen door het uploaden van een mooie foto. Uiteraard kan je kiezen voor een persoonlijke foto, zoals een foto van je gezin, de familie of een foto van je huisdier. Naast persoonlijke foto’s kan je ook kiezen voor afbeeldingen die wat minder persoonlijk zijn. Hierbij kan je denken aan foto’s van imponerende bezienswaardigheden, zoals de Taj Mahal of een foto van een schitterend landschap. Op onze website heb je ook een aantal voorbeelden, waarbij je kan zien dat deze foto’s op canvas een waardevolle aanvulling zijn voor jouw tuin, balkon of veranda! Daarnaast kan je bij deze foto’s ook wat inspiratie op doen. Bij canvas is het mogelijk om vrijwel elke foto te bestellen. Een canvas maken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Naast het kiezen van de foto kan je het product ook nog verder personaliseren door bijvoorbeeld tekst toe te voegen, waardoor de foto’s een nog persoonlijker karakter krijgt. Je kan variëren met de tekst door te spelen met het lettertype- en de grootte. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende filters, namelijk sepia of zwart-wit. Een foto voor buiten kan je bij ons op verschillende manieren personaliseren. Ben je nou geïnteresseerd en wil je een canvasdoek voor buiten bestellen? Hieronder nemen we het bestelproces even kort met jou door!

Bestel jouw canvas buiten bij CanvasCompany.nl

Met onze besteltool is het bestellen van een canvas buiten zo gedaan. Ons bestelproces bestaat uit drie simpele stappen, namelijk personaliseren, extra opties en het controleren van de gegevens. De eerste stap is het personaliseren van jouw product. Hier kan jij het juiste formaat doorgeven, de juiste foto selecteren en eventueel een tekst toevoegen. Zo zou je bijvoorbeeld de namen van de mensen op de foto toe kunnen voegen. Bij stap twee krijg je een aantal extra opties aangeboden. Je kan hierbij aangeven of je gebruik wil maken van een ophangsysteem en professionele fotocontrole. Bij professionele fotocontrole doet één van onze collega’s als het ware een dubbelcheck. Hij beoordeelt de foto op de volgende aspecten: kleur, kwaliteit, scherpte en het aantal pixels. De laatste stap is het controleren van de gegevens die jij hebt aangevinkt, wanneer je hiermee akkoord gaat kan je de bestelling afronden en hoef je alleen nog maar te wachten op het product. Bij CanvasCompany.nl hebben we al meer dan 10 jaar ervaring met het bedrukken van foto’s op diverse producten. Een canvas bedrukken kan je het beste doen bij CanvasCompany.nl, waarbij je een breed aanbod hebt aan verschillende formaten. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag een prachtige outdoor canvas en voor je het weet kan je genieten van dit schitterende canvas doek!

Buiten canvas - Al vanaf €13,96 - XXL-formaten mogelijk