• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Actiecode CanvasCompany

Kortingscode CanvasCompany

Altijd 10% korting op je foto op canvas!

Een foto op canvas is zo langzamerhand een echte musthave geworden. Wanneer je deze dus nog niet in je huis aan de muur hebt hangen, wordt het nu wel echt eens tijd. Een foto op canvas kan de sfeer van je hele huis nét dat beetje extra geven en geeft een erg persoonlijke draai aan je interieur. Een foto op canvas kan overal opgehangen worden: in de woonkamer, de keuken, de slaapkamer, de gang, op het toilet en zelfs buiten. Je kunt een foto op canvas daarnaast natuurlijk ook prima cadeau geven aan bijvoorbeeld opa en oma of aan je oom en tante. Met een foto van de kinderen maak je ze vast en zeker helemaal blij. Ook een natuurfoto, vakantiefoto, familiefoto, een foto met je grootste liefde of een foto van je huisdier is uitermate geschikt voor op canvas. 
 

Al met al is een foto op canvas een prachtig fotoproduct. Door de lage prijs, is hij ook nog eens erg voordelig. Bij CanvasCompany.nl bestel je een foto op canvas namelijk al vanaf €6! Maar, omdat het altijd goedkoper kan, hebben we besloten om iedereen een standaardkorting van maar liefst 10% te geven! Hierdoor wordt een foto op canvas nog veel mooier en geliefder. Wil jij ook korting ontvangen op je foto op canvas van CanvasCompany? Gebruik dan de volgende actiecode voor een canvasdoek met korting:

canvascompany10

10% korting met de kortingscode: canvascompany10 

Met deze kortingscode ontvangt je direct 10% korting op al je canvasdoeken! De kortingscode is geldig tot en met 31-12-2016, dus bestel snel!
 
Nog meer voordeel? Volg ons ook op Facebook en Google+ om op de hoogte te blijven van spetterende aanbiedingen en leuke (win)acties.