• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Formaten t/m 120x80 cm vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag GRATIS geleverd!

Een moment geduld aub..

Fotocollage op canvas

Fotocollage op canvas broers in interieur

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze canvas formaten:

Gebruik kortingscode HK45 en ontvang direct 45% HERFSTKORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Formaten t/m 120x80 cm vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag GRATIS geleverd!

Bestel nu met 45% HERFSTKORTING

Collage canvas

Een fotocollage op canvas is razend populair dit bestaat uit een verzameling van meerdere foto's op canvas. Logisch ook, zo hoef je niet te kiezen maar kun je al jouw mooie en favoriete foto's bundelen en op één canvasdoek ontwerpen, laten printen en ophangen. Een hele originele uitvoering van een foto op canvas dus! Wil je niet één, maar een canvas met meerdere foto's, omdat je niet kunt kiezen uit al die mooie foto's? Kies dan voor een collage op canvas. In een handomdraai heb je een prachtige foto collage op canvas, of anders genoemd: een collage canvas schilderij. Een foto collage op canvas maken is bij ons een koud kunstje. Twijfel dus niet langer, verzamel jouw mooiste foto's en bestel een foto collage op canvas! 

Fotocollage op canvas zusjes
collage op canvas wintersport
collage op canvas natuurfoto's

Hoe bestel ik een fotocollage op canvas?

Je bestelt een fotocollage op canvas door de onderstaande stappen te volgen:

1. kies het gewenste formaat waarop je jouw collage op canvas doek afgedrukt wilt hebben;
2. upload één foto om vervolgens op ''Begin met personaliseren'' te klikken en ga naar de volgende stap;
3. selecteer bij Fotobewerkingen ''Collage" (zie onderstaande afbeelding) en controleer je bestelling.

Nadat jouw bestelling bij ons binnengekomen is, neemt onze vormgever persoonlijk contact met je op om de meerdere fotos op canvas voor de collage te verzamelen. Een foto collage canvas maken doe je makkelijk bij CanvasCompany.nl!

Onze ervaren ontwerpers gaan vervolgens aan de slag met ons fotobewerkingsprogramma en maken een mooie foto creatie met een moderne foto indeling. Je kunt jouw wensen met betrekking tot fotobewerkingen en speciaal effect, zoals een zwart-wit collage en/of tekst, aan onze vormgever doorgeven, dan kan hij een collage op canvas maken die perfect bij jouw wensen aansluit! Voor het fotocollage op canvas maken gebruiken wij een UV bestendig canvasdoek, deze wordt vervolgens gespannen op een houten frame.

Direct bestellen

In onderstaande screenshot laten we zien hoe je in onze besteltool de bewerking ''Collage'' kunt selecteren.

Fotocollage bestellen op canvascompany

Canvas collage populaire formaten

Canvas collage 20x20

Direct bestellen   20x20 cm € 6,00 (+€15)

Canvas collage 80x60

Direct bestellen   80x60 cm € 56,95 (+€15)

Canvas collage 120x80

Direct bestellen   120x80 cm € 92,95 (+€15)

Voorbeeld van jouw foto collage via e-mail

Van de meerdere foto's op canvas die je instuurt, maken onze vormgevers een prachtige fotocollage. Voordat wij de collage afdrukken, ontvang je altijd via e-mail een voorbeeld van het kunstwerk. Hier kun je tot twee keer toe wijzigingen op doorgeven op basis van de indeling en de marges (met of zonder witruimte of met een andere kleur tussen de foto's), totdat de foto collage canvas helemaal naar jouw wens is. Als je vervolgens akkoord gaat met het ontwerp, wordt jouw persoonlijke foto op canvas collage afgedrukt. Je collage wordt dus echt op maat gemaakt, zonder dat jij zelf hoeft te bewerken! Een collage maken proberen wij dus zo makkelijk mogelijk voor jou te maken.

LET OP: de levertijd van een collage gaat in nadat je akkoord bent gegaan met het ontwerp dat wij hebben gemaakt.

Zelf al druk geweest met een collage maken?

Heb je zelf al alle foto's verzameld en kun je zelf een mooie collage canvas maken en hoef je deze niet meer te laten bewerken? Dan kun je deze natuurlijk ook bij ons af laten drukken! Hiervoor kun je direct naar onze prijzen en bestelpagina gaan en kun je de fotocollage in één keer inladen. We gebruiken voor een fotocollage op canvas hetzelfde materiaal canvas als voor een gewone foto.

Collage op canvas kosten: doekprijs + €15,00 (inclusief twee correctieronden)

Wanneer je besluit een fotocollage op canvas te bestellen, is de prijs van een fotocollage de standaard doekprijs plus € 15,-. In onderstaande tabel zie je een aantal prijsvoorbeelden van een aantal gangbare formaten. De prijzen gelden voor een framedikte van twee centimeter. Onze canvasdoeken zijn echter ook beschikbaar in een framedikte van vier centimeter. Net als bij onze gewone foto op canvas kun je er bij het foto collage maken ook voor kiezen om de randen wel of niet te bedrukken.

Formaat Kosten (canvasdoek + collage)
40 x 60 € 59,95
60 x 80 € 69,95
80 x 80 € 78,95

> Heb je meer inspiratie nodig? Bekijk ook de voorbeelden van fotocollages op canvas!

Zo hang je jouw fotocollage op

Wanneer je een canvas foto collage hebt besteld, moet deze natuurlijk ook opgehangen worden. Alleen op die manier kun je jouw prachtplaatje aan de hele wereld laten zien. Het ophangen van een canvasdoek met collage is erg makkelijk en kan op verschillende manieren. Zo kun je jouw fotocollage natuurlijk gewoon ophangen met een touwtje, hoewel dit niet de beste manier is. Door je foto op te hangen via onze ophangsystemen, zorg je ervoor dat jouw collage strak aan de muur komt. Je ziet geen naadje tussen het doek en de muur. Ook zal de fotocollage op canvas stevig blijven hangen. De ophangsystemen zijn los te bestellen tijdens het bestelproces voor slechts € 3,67.

Fotocollages op andere materialen

Hou je niet zo van canvas of past een ander materiaal beter bij jouw interieur, maar wil je toch een fotocollage aan de muur kunnen hangen? Het is ook gewoon mogelijk een collage op hout, plexiglas of aluminium en op vele andere materialen af te laten drukken! Door deze andere mogelijkheden, is er altijd wel een passend fotoproduct voor je  waarop jij jouw fotocollage kunt laten drukken. Voor deze drie andere mogelijkheden geldt dezelfde, bovenstaande informatie en werken wij met dezelfde collage-functie.

Kun je dus echt niet kiezen tussen al die mooie foto's? Druk ze dan gewoon allemaal af op canvas, hout, plexiglas of aluminium! Een fotocollage maken was nog nooit zo makkelijk!

Direct bestellen