• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Wanddecoratie

Heb jij een lege of saaie ruimte in jouw huis? Of wil jij jouw slaapkamer of woonkamer een boost geven? Dan ben jij bij CanvasCompany.nl bij het juiste adres! Met een divers en breed aanbod aan wand decoratie kan jij letterlijk alle kanten op! Denk bijvoorbeeld aan kunst aan de muur, een metalen wanddecoratie of een prachtige muurdecoratie in de slaapkamer! Je kan het zo gek nog niet bedenken! Op onze websites hebben wij tal van voorbeelden staan, waarbij jij kan zien wat voor impact diverse wanddecoraties kunnen hebben in een ruimte. Onze producten komen overal wel van pas, een wanddecoratie metaal kan een prachtig effect hebben in jouw slaapkamer, maar kan ook als wanddecoratie woonkamer tot zijn recht komen. Wil jij weten welke opties jij hebt bij bijvoorbeeld een decoratie woonkamer? Lees dan hieronder verder! Wij nemen jou mee in de verschillende opties en hoe jij een decoratie kan bestellen.

Diverse opties wanddecoratie

Vooraf is het een lastige keuze om te bedenken welke wanddecoratie het beste tot zijn recht komt. Al helemaal wanneer je uit meer dan 40 verschillende wanddecoraties kan kiezen. Vooraf raden wij van CanvasCompany.nl aan om eerst een kijkje te nemen, zodat je kan zien welke muurdecoratie jou het meeste aanspreekt. Daarnaast hebben wij ook meerdere voorbeelden per product, zodat jij kan nadenken over wat voor soort wanddecoratie woonkamer nodig is in jouw huis. Wij raden het dan ook aan om eerst een kijkje te nemen, zodat jij wat inspiratie kan op doen.

De eerste optie waarmee wij willen beginnen is natuurlijk ons hoofdproduct, een canvas doek. Een canvasdoek is misschien wel de meest bekende muurdecoratie. Door haar simpele en hippe uitstraling komt dit product overal van pas. Bij onze canvasdoeken heb je de keuze uit drie ophangsystemen, diverse baklijsten en ook de keuze uit 400 formaten, hierdoor zit het juiste formaat er altijd tussen. Bij het kiezen voor een wanddecoratie woonkamer is een foto op canvas zeer interessant.

Een tweede optie is een foto op aluminium, wat helemaal in jouw ruimte past wanneer je een metalen wanddecoratie gaat. Bij een foto op aluminium kan je gaan voor een aluminium wit of geborsteld aluminium. Wanneer je houdt van een wanddecoratie metaal, kan een foto op aluminium niet ontbreken. Bij een strak interieur is aluminium wit een goed idee om wanddoek mee op te fleuren. Alle witte delen worden daadwerkelijk geprint en zorgen voor een sierlijk uiterlijk. Wanneer jij meer van een ruige uitstraling houdt is het geborstelde aluminium een echte eyecatcher. Zoals je ziet kan je alle kanten op als het gaat om kunst aan de muur.

Wanneer je gaat voor een foto aan de muur kan je ook gaan voor een foto op hout. Of jij nou op zoek bent naar muurdecoratie woonkamer of muurdecoratie slaapkamer, wanneer jij op zoekt bent naar een houten wanddecoratie ben jij bij ons op het juiste adres! Bij een foto op hout voor binnen gebruiken wij het materiaal vurenhout. Dit type hout heeft een fijne houtstructuur en je hebt hierbij de keuze uit horizontale of verticale planken. Wij kiezen voor vurenhout omdat het van nature stevig is. De nerven van het hout zijn zichtbaar, tenzij je voor een whitewash afwerking kiest. Bij een kleurrijke foto of bij een foto van gezichten raden wij het ook altijd aan om te kiezen voor een whitewash afwerking.

Uiteraard kan je ook kiezen voor een foto op hout voor buiten. In dat geval maken wij gebruik van ayoushout. Hierbij zijn - in tegenstelling tot vurenhout - de nerven en noesten niet te zien. Ayoushout heeft een wat minder natuurlijke uitstraling, maar onderscheidt zich door een strakke en gladde uitstraling. Het hout is sterk en daardoor bestendig tegen veel weeromstandigheden, waardoor het niet zo snel krom zal trekken. Als laatste kan je kiezen voor een houten plaat. . Onze houten platen worden gemaakt van verlijmd populierenhout of berkenhout, waarbij de structuur van het hout aanwezig is. Jouw gepersonaliseerde foto wordt afgedrukt op één houtplaat en je kan daarbij ook geen naden zien. Hieronder vertellen wij aan je hoe jij bij ons muurdecoratie kan bestellen.

Bestel jouw muurdecoratie bij CanvasCompany.nl

Is jouw keuze gevallen op wanddecoratie hout, wanddecoratie industrieel of muurdecoratie canvas? Wat je ook kiest, het bestellen bij CanvasCompany.nl blijft simpel en eenvoudig. Ons bestelproces bestaat uit drie simpele stappen, waardoor jij binnen een paar minuten klaar bent met jouw bestelling.

De eerste stap is het personaliseren van jouw foto. Je kan een foto uploaden en hier eventueel tekst aan toevoegen, om de foto nog wat persoonlijker te maken. Rechtsboven kan je klikken op voorvertoning (het oogje), hier krijg je een goede indruk van hoe het product er in de realiteit uit komt te zien. Vervolgens kan je naar stap 2 gaan: extra opties.

Bij extra opties kan je aanvinken of je onder andere gebruik wil maken van professionele fotocontrole, filters en voor een ophangsysteem. Bij professionele fotocontrole doet een collega van ons als het ware een dubbelcheck, waarbij de foto wordt beoordeelt op kleur, kwaliteit, scherpte en het aantal pixels. Als je nog een filter wil kiezen, heb je de keuze uit sepia en zwart-wit.

De laatste stap is het controleren van de gegevens die je hebt aangevinkt. Deze gegevens zijn in een opsomming voor je weergegeven. Als jij akkoord gaat met deze gegevens kan je de bestelling afronden en hoef je alleen nog maar te wachten op het product. Bij een foto muur ben jij bij CanvasCompany op het goede adres. Wij hebben meer dan 40 verschillende muurdecoraties, waardoor het juiste er voor jou altijd tussen zit. Daarnaast verkopen wij onze producten voor zeer scherpe prijzen. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een wanddecoratie en voor je het weet heb je het product in huis hangen! Bij vragen kan je altijd een kijkje nemen op onze website, hier hebben wij een pagina met veelgestelde vragen. Wanneer jij hier geen antwoord op jouw vraag kan vinden kan je contact opnemen met onze klantenservice, via de mail of telefoon. Je kan daarbij binnen 24 uur reactie verwachten, als dit uiteraard werkdag is.