• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van canvasformaten tot 120x80 cm!

Een moment geduld aub..

Sepia foto op canvas

Foto in sepia op canvas afdrukken

Een sepia foto op canvas is een leuke manier om jouw foto een vintage uitstraling te geven. Een foto op canvas sepia geeft jouw interieur een gezellige sfeer mee, die je doet denken aan vroeger. In onze besteltool kun jij gemakkelijk aangeven dat je een sepia foto wilt. Upload je foto, kies je formaat en kies vervolgens bij Stap 2: Extra opties voor de sepiabewerking, onder het kopje Fotobewerkingen. Hier kun je ook voor een zwart-wit effect kiezen. Behalve bij canvas, kan het sepia effect ook op onze andere wanddecoraties en fotocadeaus worden toegepast. Een foto in sepia is erg populair onder kunstenaars. Je haalt dus een echt persoonlijk kunstwerk in huis met de foto sepia!

Waarom een foto sepia op canvas?

Foto op canvas fotobewerking origineel

Foto op canvas fotobewerking zwart wit

Foto op canvas fotobewerking sepia

Een kleurenfoto is natuurlijk leuk om af te drukken, maar soms ben je op zoek naar iets extra's. met een sepia foto op canvas geef jij jouw foto nét die warmere uitstraling, waardoor hij in veel interieurs past. Jij kunt jouw foto sepia op verschillende manieren personaliseren. Zo kun je zelf het formaat kiezen en bepalen of je hem op wilt hangen of neer wilt zetten. Ook kun je kiezen voor een baklijst. Hierdoor krijgt jouw foto een nog luxere uitstraling.

Dankzij de hoogwaardige print, is de canvas sepia zonwerend en kleurvast. Wij maken namelijk gebruik van een zeskleurenproces, waardoor de kleuren zeer helder zijn en de print dus een hoogwaardige kwaliteit heeft. Verder is onze inkt UV-bestendig, dus deze zal niet vervagen door de zon. Wij kunnen elke foto voor jou omzetten in sepia. Je hoeft het alleen maar aan te geven tijdens het bestellen! Zo kun je bijvoorbeeld een prachtige familiefoto een ouderwetse uitstraling geven, of maak je eigen kunstwerk van je favoriete artiesten en laat hem omzetten in een sepia canvas. De hoogwaardige kwaliteit van jouw foto sepia zal van de muur af spatten!

Sepia foto op canvas - Meest bestelde formaten

Sepia foto op canvas 60x40

Direct bestellen    60x40 cm € 44,95 (+ €2,50)

Sepia foto op canvas 80x60

Direct bestellen    80x60 cm € 54,95 (+ €2,50)

Sepia foto op canvas 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 89,95 (+ €2,50)

Een sepia foto op canvas bestellen

De sepia foto wordt geprint op een stevig canvasdoek, dat 0,41 mm dik is. Vervolgens wordt dit doek opgespannen op een houten frame. Het standaardframe is 2 cm, maar je kunt ook kiezen voor een frame van 4 cm. Jouw sepia canvas krijgt dan nog meer body. Verder kun je kiezen uit formaten van 20x20 cm tot en met 140x300 cm. Genoeg opties dus! Je kunt jouw foto in sepia gemakkelijk schoonmaken met een droge, zachte doek.

Met zoveel opties heb jij keuze genoeg dus. Bestel vandaag nog een sepia foto op canvas!

Direct bestellen