• Meer dan 150.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending!

Fotobehang

Nieuw op CanvasCompany.nl is fotobehang. Dit is behang met jouw eigen favoriete foto of een foto uit onze collectie. In onze eigen collectie afbeeldingen heb je de keuze uit meer dan 1000 behangprints uit ons eigen assortiment. Wat uniek is aan het fotobehang van CanvasCompany is onze plakservice. Je kunt er namelijk voor kiezen om ons het behang te laten plakken. Een persoonlijke foto op behang is te bestellen voor € 14,95 per vierkante meter.

Fotobehang met unieke plakservice

Heb je geen tijd of weet je niet goed hoe je jouw behang het beste kan bevestigen? Dan kun je gebruik maken van onze plakservice! Één van onze specialisten komt dan langs om het behang te plakken. Deze extra service bieden wij al aan voor € 55,-, inclusief BTW en zonder voorrijkosten!;

Fotobehang van CanvasCompany

Fotobehang is een unieke en stijlvolle manier om jouw wand mee te decoreren. Dit kan bij ons met een eigen foto, of met een foto uit onze collectie. Foto behang kan in vele kamers de uitstraling verbeteren, bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer of het kantoor. Dit behang kun je volledig personaliseren, door het formaat en de soort behang te kiezen. Het maakt niet uit wat voor soort behang foto je kiest, je weet zeker dat het fotobehang op maat wordt gemaakt. Er zijn drie mogelijkheden bij het bestellen van posterbehang. Je kunt zelf een foto aanleveren, een foto van een beeldbank bestellen of een afbeelding uit onze bestaande collectie kiezen.

Olifant op fotobehang

Eigen foto op fotobehang

Bij fotobehang eigen foto en een beeldbank fotobehang kun je kiezen uit twee soorten behang: vinyl behang en airtex behang. Als je zelf een foto aanlevert, dient de foto minimaal 700 pixels te hebben voor het beste resultaat. Een foto voor een behang van 2x3 meter dient dus minimaal 1400x2100 pixels te hebben. Bij een foto uit onze eigen collectie heb je de keuze uit twee andere soorten behang: vliesbehang en glasvezelbehang. Je hebt in ons assortiment de keuze uit meer dan 1000 afbeeldingen. Er zijn afbeeldingen in veel verschillende categorieën beschikbaar, zoals behang voor de kinderkamer, babykamer, dierenbehang, stedenbehang of wereldkaartenbehang. Bij de foto’s uit onze collectie zijn de afmetingen al bepaald.

Eigen foto op behangVoetbalteam

Wereldkaart op behang

Ben jij een reisliefhebber? Bij ons zusje WereldKaarten.nl kun je ook kiezen voor een wereldkaart op fotobehang. Je kunt kiezen uit verschillende soorten wereldkaarten en formaten.

Wereldkaart op fotobehang

Eenvoudig fotobehang bestellen

Bij het bestellen van fotobehang garanderen wij een hoge kwaliteit. Het behang wordt namelijk veilig verpakt in een koker. Na een bestelling wordt jouw eigen fotobehang al binnen 3 werkdagen geleverd door DHL. De verzendkosten bedragen € 5,95. Fotobehang is al te bestellen vanaf € 14,95 per vierkante meter.

Direct Bestellen