• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Formaten t/m 120x80 cm vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag GRATIS geleverd!

Een moment geduld aub..

Meerluik canvas - een kunstwerk van jouw eigen foto

Meerluik op canvas afgedrukt

Jouw foto verdeeld over een drieluik canvas

Drieluik op canvas

Met een meerluik canvas haal jij een echt, persoonlijk kunstwerk in huis! Bij een meerluik wordt jouw foto op meerdere canvasdoeken afgedrukt. Het bekendste meerluik is een 3-delig canvas, oftewel een 3 luik canvas. Je kunt bij ons zelf kiezen uit hoeveel panelen jouw meerluik canvas gaat bestaan. Zo kun je ook kiezen voor een 5-delig canvas ook wel 5 luik canvas genoemd. Met een vijfluik geef jij jouw muur nog een extra dimensie mee. Het maken van een meerluik is geen gemakkelijke taak, maar onze vormgevers zorgen ervoor dat alles perfect wordt ontworpen voor jou. Voor een meerluik canvas betaal je de prijs van de canvasdoeken (-35% korting) en €15,- aan bewerkingskosten.

Wat is een meerluik op canvas?

Wil jij jouw interieur een persoonlijk tintje geven? Met een meerluik op canvas kun jij die lege muur tot leven wekken. Een canvas drieluik is hiervan de bekendste: deze werd vroeger al vaak gemaakt door kunstenaars. Met een drieluik canvas haal je dus een echt kunstwerk in huis! Jouw foto wordt met levendige, kleurvaste inkten op stevige canvasdoeken geprint, die vervolgens worden opgespannen op een houten frame. Met een drieluik canvas geef jij jouw interieur nog meer uitstraling. Je kunt ook kiezen voor verschillende fotobewerkingen, zoals een sepia foto of een zwart-wit effect. Ook kun je ervoor kiezen om tekst op jouw 3 luik canvas foto   te laten afdrukken.

Drieluik canvas maken

Je kunt een drieluik canvas maken met een framedikte van 2 cm of 4 cm. Je kunt dus zelf kiezen hoe dik jouw frame is. Met een 4 cm frame geef jij jouw meerluik nog meer body en springt hij echt van de muur af. De bedrukking van jouw canvas wordt gedaan met een zeskleurenproces, waardoor de print zeer helder wordt en van hoogwaardige kwaliteit is. Het maakt niet uit of jouw muur klein of groot is: je kunt bij ons kiezen uit bijna elk formaat. Je kunt zelfs kiezen voor een 3 luik canvas of een 5 luik canvas dat uit verschillende formaten bestaat. Bestel het ophangsysteem erbij en jouw kunstwerk hangt binnen een mum van tijd aan de muur! Een drieluik canvas maken kan gemakkelijk bij CanvasCompany.nl!

5-deling canvas maken

Een 5 luik canvas, ook wel 5-delig canvas genoemd, maken gaat op dezelfde manier als een drieluik canvas, alleen bestaat jouw meerluik dan uit 5 canvasdoeken. Het canvasdoek is 0,41 mm dik en is voorzien van een waterafstotende coating. Hierdoor is het zeer gemakkelijk te onderhouden. Veeg jouw doek af met een droge, zachte doek en het doek is weer zo goed als nieuw. Een 5 luik canvas is een zeer moderne manier om jouw huis te decoreren. Doordat jij jouw eigen 5-delig canvas ontwerpt zijn de mogelijkheden oneindig!

Een meerluik op canvas bestellen

Een meerluik canvas bestellen is simpel, of het nu gaat om een 3 luik canvas of een 5 luik canvas. Via ons bestelproces kun jij zelf het materiaal, het aantal luiken en het formaat kiezen. Met ons ophangsysteem kun jij jouw meerluik gemakkelijk aan de muur bevestigen. Laat bij het ophangen ongeveer 3 cm ruimte tussen de doeken, voor het mooiste effect. De levertijd gaat in als jij de bestelling hebt geplaatst en de kwaliteit van jouw foto voldoende is. De kosten van een meerluik hangen af van het materiaal, het aantal luiken en het formaat, maar je hebt al een meerluik canvas vanaf € 32,97. Op werkdagen wordt jouw bestelling binnen 3 werkdagen verstuurd. Een drieluik canvas maken is makkelijker dan ooit!

Meerluik op canvas bestellen