• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Formaten t/m 120x80 cm vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag GRATIS geleverd!

Een moment geduld aub..

Wereldkaart canvas

wereldkaart op canvas

Wereldkaart op canvas bestellen

Houd je zelf heel erg van reizen en ben jij opzoek naar een wereldkaart canvas? Of ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die bijna alle delen van de wereld al heeft gezien? Dan is dit product van CanvasCompany precies wat jij zoekt. Vanaf nu kun je bij ons namelijk een prachtige canvas wereldkaart bestellen; perfect voor aan de muur. Het bestellen van een wereld kaart is eenvoudig, snel en goedkoop en het eindresultaat zal fantastisch zijn.

Upload je eigen wereldkaart

Canvas wereldkaart

Het wordt een steeds grotere trend: een wereldkaart op canvas. Je ziet het in veel woonprogramma’s terugkomen en alle socialmediakanalen staan er vol mee. De wereldkaart canvas wordt als opvulling van een lege muur gebruikt, maar ook als geheugensteuntje om bij te houden welke landen je al eens hebt bezocht. Door bijvoorbeeld prikvlaggetjes of punaises in de landen die je al hebt gezien te prikken, kun je gemakkelijk en overzichtelijk bijhouden welke landen al eens een bezoekje hebben gehad en welke plekken op de wereld nog een bezoekje verdienen. De wereldkaarten zijn in allerlei soorten en maten te krijgen. Zo had je ze bijvoorbeeld al op hout, maar de wereldkaarten kunnen nu ook prima op canvas afgedrukt worden. Doordat canvas niet veel structuur heeft, is het een perfect product om een wereldkaart op af te drukken. Hierdoor blijven kleinere landen en eilanden goed zichtbaar op een canvasdoek. Heb je dus al eens een bezoekje gebracht aan Gran Canaria, de Malediven of Liechtenstein en wil je hier graag een prikkertje in prikken? Dan is een wereldkaart op canvas een uitstekend idee. Een kinderwereldkaart op canvas is uiteraard zeer geschikt voor de kinderkamer! Door een wereldkaart op canvas te laten drukken, zorg je daarnaast ook nog eens voor voldoende gespreksstof in de kamer. Laat je bezoek een blik op de canvas wereldkaart werpen en vertel over alle bijzondere reizen die je al eens mee hebt gemaakt. Een gezellige avond gegarandeerd!

Populaire wereldkaarten

Wereldkaart Doorsnede papier

Wereldkaart Doorsnede papier
Vanaf € 21,95

Direct bestellen  

Wereldkaart Ons Dierenrijk - baby Canvas

Wereldkaart Ons dierenrijk - baby
Vanaf € 21,95

Direct bestellen

Wereldkaart Vingerafdruk

Wereldkaart Vingerafdruk
Vanaf € 21,95

Direct bestellen

Wat kost een wereldkaart canvas?

Bij CanvasCompany heb je al een wereldkaart op canvas vanaf € 6,-. Wereldkaarten op canvas afdrukken kost namelijk niks extra’s! Het enige wat je nodig hebt, is een mooie afbeelding van een wereldkaart en deze kun je direct gaan uploaden. Je betaalt dus alleen voor het doek. Heb je zelf geen afbeelding van een wereldkaart? Dan kun je er een kiezen uit de vele wereldkaarten op onze website Wereldkaarten.nl.

Lijkt zo’n mooie canvas wereldkaart aan de wand jou wel wat? Vind de volgende bestemming aan de muur en bestel vandaag nog jouw wereldkaart canvas!

Hele collectie op Wereldkaarten.nl bekijken