• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Trouwfoto's op canvas

Een trouwfoto op canvas is een mooie woondecoratie om na jouw trouwerij aan de muur te hangen. Tijdens de bruiloft worden er prachtige foto’s geschoten en wat is er nou leuker dan om deze foto’s af te laten drukken op canvas en ze vervolgens een mooi plekje in je interieur te geven? Bij CanvasCompany druk je voordelig en in een hoge kwaliteit je favoriete trouwfoto’s af. Kun je niet kiezen? Laat dan meerdere trouwfoto’s afdrukken in een fotocollage op canvas.

Trouwfoto op canvas afgedrukt

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van trouwfoto’s op canvas. Wil jij ook zo’n mooie foto aan de muur? Bestel dan snel!

> Terug naar het overzicht


Trouwfoto op canvas afgedrukt Getrouwd stel op canvas Opa en oma trouwdag op canvas

Direct Bestellen

Een herinnering aan die speciale dag

Na een maandenlange voorbereiding is het dan eindelijk zover: jullie gaan trouwen! Tijdens deze grote dag vier je de liefde met al je familie, vrienden en kennissen. Om deze mooie dag ook op een later moment nog te kunnen herbeleven, worden er veel foto’s gemaakt. Vaak wordt hiervoor een professionele fotograaf ingehuurd, die de mooiste momenten van de dag vastlegt. Na de tijd zul je deze foto’s ontvangen. Natuurlijk kun je ze gewoon op je laptop laten staan, maar het is toch veel mooier om een trouwfoto af te laten drukken op canvas en deze aan de muur te hangen? Op die manier kun je iedere dag gemakkelijk even weer wegdromen naar je trouwdag en met vrienden en familie herinneringen ophalen.

Trouwfoto op canvas af laten drukken

Een trouwfoto op canvas staat goed in ieders interieur. Door de neutrale uitstraling en de lichte structuur van het canvas zal de foto nooit botsen met andere decoraties en kleuren in je huis. Een trouwfoto op canvas is daardoor voor iedereen een mooie wanddecoratie, ook voor bijvoorbeeld je ouders of schoonouders. Laat jullie mooiste trouwfoto afdrukken en doe het je (schoon)ouders cadeau. Dat zullen ze zeker waarderen. Kun je niet kiezen uit al die geschoten plaatjes? Dan is het ook mogelijk om meerdere foto’s af te drukken in een collage op canvas. Zo heb je alle herinneringen aan die dag op één canvasdoek aan de muur.

Direct Bestellen