• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Kindertekening op canvas

Als ouder zal het je bekend voorkomen, je kind heeft getekend op school en kan niet wachten om zijn of haar tekening aan papa en mama te laten zien. Het is dan uiteraard zonde om deze in een map te doen of diep in een la weg te stoppen, want zo’n tekening maken ze maar één keer. In zo’n geval kun je er als trotse ouder voor kiezen om de tekening van de kleine op doek te laten drukken. Wie wil er nu niet zo’n origineel kunstwerk van een kunstenaar in de dop aan de muur? Daarnaast is het een leuk cadeau om weg te geven, een origineel cadeau voor een verjaardag van opa of oma, papa of mama en natuurlijk voor Moederdag of Vaderdag.

En een tekening van je kindje op canvas is niet alleen leuk voor in de huiskamer, maar ook voor op de kinderkamer. Kinderen maken vaak vrolijke en kleurrijke tekeningen en passen daarom prima in een kinderkamer. Ook is het leuk voor de kleine zelf, omdat hij of zij vol trots het eigen gemaakte kunstwerk aan de muur kan bewonderen. 

Kindertekening op canvas 

Inscannen van je foto

Als je een mooie tekening hebt, kun je deze zelf inscannen en vervolgens gaan gebruiken bij het bestellen van een afbeelding op canvas. Je kunt de tekening ook door ons laten inscannen, in het bestelformulier geef je dan aan dat je de foto per post verstuurt. Het bestellen is heel eenvoudig op Canvascompany.nl. Je klikt op Bestellen en vervolgens wijst de rest zich vanzelf.

Het kinderkunstwerk wordt op een hoogwaardige soort canvas geprint, het is geen goedkoop linnen. Er zijn daarbij vele verschillende keuzes mogelijk. Zo heb je bij CanvasCompany qua formaat heel veel keuze. Dus wordt het een groot meesterwerk of houd je het toch liever bij 20x20 cm? 

Direct Bestellen