• Meer dan 150.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Tekst op canvas

Tekst op canvas in interieur

Als jij jouw foto aan de muur specialer wilt maken,  dan hebben wij dé oplossing. Je kunt nu namelijk naast een foto ook een tekst op canvas af laten drukken bij CanvasCompany. Daarnaast kun je nu ook een tekst laten drukken op je eigen foto! Hierdoor kun je jouw foto nóg persoonlijker en unieker maken. Door een tekst op canvas laten drukken, kun je bepaalde afbeeldingen toelichten, namen toevoegen of een datum bij je foto plaatsen. In onze nieuwe besteltool is het allemaal mogelijk. Wij leggen je graag uit hoe het werkt!

Hoe maak je een tekst op canvas?

Het is vrij simpel om een eigen tekst op canvas af te laten drukken. Je kunt dan namelijk gewoon een leuke quote van internet afhalen en deze uploaden op onze website. Pinterest en Google Afbeeldingen staan werkelijk waar vol met onzettend inspirerende, hilarische en ware quotes. Wil je een eigen tekst op canvas drukken? Dan kun je dit gratis doen in onze besteltool. Zo gepiept!

Tekst op canvas populaire formaten

Tekst op canvas 60x40

Direct bestellen    60x40 cm € 44,95

Tekst op canvas 80x60

Direct bestellen    80x60 cm € 54,95

Tekst op canvas 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 89,95

Hoe voeg ik een tekst toe aan mijn canvasfoto?

Wij hebben iets ontzettend leuks toegevoegd aan onze besteltool. Je kunt nu namelijk een tekst op doek laten drukken! Hierdoor maak je je foto nog persoonlijker en unieker. Zo kun je bijvoorbeeld een bepaalde foto toelichten, namen van de personen op de afbeelding toevoegen, een datum aan je foto geven en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een schilderij met tekst laten maken is erg gemakkelijk en er valt veel te variëren qua lettertype, grootte en kleur. Hieronder een stappenplan voor het toevoegen van een tekst:

  1. Upload de gewenste foto;

  2. Kies een canvas formaat, uitsnede en framedikte;

  3. Klik aan de linkerzijde op "Tekst" en vervolgens op “Tekst toevoegen”;

  4. Je kunt nu links een lettertype, -formaat, positionering en kleur kiezen. In het tekstbalkje rechts kun je je gewenste tekst typen. De tekst zal automatisch op je foto verschijnen (hoe groter het gekozen formaat van de foto, hoe groter je de grootte van de letters moet instellen, voordat de tekst verschijnt). Kies eventueel nog andere fotobewerkingen;

  5. Wanneer je je tekst wilt verplaatsen, druk je op “Veranderen”. Je kunt nu je tekst verslepen en op de gewenste plek plaatsen.

Heb je nog vragen over een foto op canvas met tekst? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Direct Bestellen