• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Formaten t/m 120x80 cm vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag GRATIS geleverd!

Een moment geduld aub..

tekst op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
tekst op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Onze voordelen
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag GRATIS in huis!
  • Ophangen zonder boren mogelijk
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
  • Beoordeeld met een 9.3
Bestel nu je tekst op canvas met 45% korting

Tekst op canvas

Als jij jouw foto aan de muur specialer wilt maken, dan hebben wij dé oplossing. Je kunt nu namelijk naast een foto ook een tekst op canvas af laten drukken bij CanvasCompany. Daarnaast kun je nu ook een foto en tekst op canvas  laten drukken! Hierdoor kun je jouw foto nóg persoonlijker en unieker maken. Door een tekst op canvas laten drukken, kun je bepaalde afbeeldingen toelichten, namen toevoegen of een datum bij je foto met tekst op canvas plaatsen. In onze nieuwe besteltool is het allemaal mogelijk, dit alles om jouw foto op canvas met tekst nog persoonlijker te maken. Wij leggen je graag uit hoe het werkt! Een foto met tekst op canvas maken is makkelijker dan ooit!

Hoe maak je een foto met tekst op canvas?

Het is vrij simpel om een eigen tekst op canvas af te laten drukken. Je kunt dan namelijk gewoon een leuke quote van internet afhalen en deze uploaden op onze website, perfect voor een canvas met tekst en foto! Pinterest en Google Afbeeldingen staan werkelijk waar vol met ontzettend inspirerende, hilarische en ware quotes, dit maakt het canvas tekst maken erg gemakkelijk. Wil je een eigen foto met tekst op canvas drukken? Dan kun je dit gratis doen in onze besteltool. Zo gepiept! 

Tekst op canvas populaire formaten

Tekst op canvas 60x40

Direct bestellen    60x40 cm € 44,95

Tekst op canvas 80x60

Direct bestellen    80x60 cm € 54,95

Tekst op canvas 120x80

Direct bestellen    120x80 cm € 89,95

Eigen foto op canvas met tekst

Wij hebben iets ontzettend leuks toegevoegd aan onze besteltool. Je kunt nu namelijk een tekst op doek laten drukken! Hierdoor maak je je foto nog persoonlijker en unieker. Zo kun je bijvoorbeeld een bepaalde foto toelichten, namen van de personen op de afbeelding toevoegen, een datum aan je foto geven en ga zo maar door. Een foto en tekst op canvas is dé perfecte combinatie en het mooiste is, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een schilderij met tekst laten maken is erg gemakkelijk en er valt veel te variëren qua lettertype, grootte en kleur. Hieronder een stappenplan voor het toevoegen van een canvas met tekst en foto:

  1. Upload de gewenste foto;

  2. Kies een canvas formaat, uitsnede en framedikte;

  3. Klik aan de linkerzijde op "Tekst" en vervolgens op “Tekst toevoegen”;

  4. Je kunt nu links een lettertype, -formaat, positionering en kleur kiezen. In het tekstbalkje rechts kun je je gewenste tekst typen. De tekst zal automatisch op je foto verschijnen (hoe groter het gekozen formaat van de foto, hoe groter je de grootte van de letters moet instellen, voordat de tekst verschijnt). Kies eventueel nog andere fotobewerkingen;

  5. Wanneer je je tekst wilt verplaatsen, druk je op “Veranderen”. Je kunt nu je tekst verslepen en op de gewenste plek plaatsen.

Heb je nog vragen over een foto op canvas met tekst? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! Een canvas tekst maken is makkelijker dan ooit!

Direct Bestellen