• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Kinderwereldkaart op canvas

kinderwereldkaart op canvas als wanddecoratie

Een kinderwereldkaart op canvas is een super leuke manier om de kamer van je zoon of dochter te decoreren. Kies een mooie afbeelding van een kinderwereldkaart en wij doen de rest. Hierbij heb je keuze uit verschillende formaten en framediktes. Op deze manier kun je de wereldkaart voor kinderen op canvas precies naar jouw wensen aanpassen. Bestel snel een kinderwereldkaart op canvas!

Waarom een kinderwereldkaart op canvas?

Wanneer je op zoek bent naar een leuke decoratie voor aan de muren van de kinderkamer, kun je kiezen voor verschillende opties. Een wereldkaart aan de muur is hier een leuke manier voor. Deze is namelijk niet alleen mooi, maar ook educatief. Met een kinderwereldkaart leert jouw kleintje snel en spelenderwijs alle werelddelen kennen!
Er is keuze uit verschillende wereldkaarten voor kinderen. Hierbij worden bijvoorbeeld de werelddelen, landen en oceanen aangegeven, maar bijvoorbeeld ook dieren en voertuigen. Je kunt dus voor jouw zoon of dochter een geschikte wereldkaart uitkiezen en deze af laten drukken op canvas! Je kunt voor de kiezen uit verschillende formaten en framediktes. Op deze manier kun je de decoratie helemaal aanpassen naar de kinderkamer!

Kinderwereldkaart met lijst

Om jouw wereldkaart op canvas voor kinderen extra uitstraling te geven, kun je kiezen voor een baklijst. Hiermee kun je jouw canvas inlijsten, wat het doek een strakke look geeft. Je kunt hierbij kiezen voor een baklijst in het zwart, wit of houtkleur. Voor elke wereldkaart is dus wel een bijpassende lijst te vinden. Je bestelt een baklijst vanaf €10,-.

Kinderwereldkaart met prikvlaggetjes

Prikvlaggetjes zijn een leuke extra optie voor bij wereldkaarten op canvas. Hiermee kun je bijhouden welke landen je al bezocht hebt, maar ook welke je nog wilt bezoeken. Zo kun je samen met je zoon of dochter plannen welke landen jullie nog samen gaan bezoeken! Deze prikvlaggetjes bestel je per set van 100. Genoeg voor eindeloos prik-plezier!

Kinderwereldkaart ophangen

Het ophangen van een kinderwereldkaart op canvas gaat erg gemakkelijk met ons gebruiksvriendelijke ophangsysteem. Dit ophangsysteem bestaat uit een kartel haakje, schroeven en pluggen. Hiermee hang je makkelijk en stevig je canvasdoek aan de wand. Je bestelt een ophangsysteem voor maar €3,47!

Bestel snel een kinderwereldkaart op canvas!

Direct Bestellen