• Meer dan 150.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending!

Een moment geduld aub..

Deurposter

Met een deurposter kun je jouw saaie deur omtoveren tot een leuke decoratieve aanvulling op het interieur. Vooral deurstickers die een illusie creëren vallen erg in de smaak en vallen op bij je gasten. Met deze deurdecoratie kun je jouw oude, saaie of lelijke deur helemaal opvrolijken. Als je een deurposter hebt besteld wordt deze al binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Beleef zelf de voordelen van CanvasCompany en bestel een deurposter! Kijk snel bij ons zusje PimpJeDeur.nl voor de leukste galerij met deurposters!

Deurposter als decoratie

Net als ons zusje PimpJeDeur.nl zijn wij erg goed in het maken van deurstickers. Onze posters of stickers voor deuren kunnen jouw lelijke, oude of saaie deur opfleuren. Dit kan met bijvoorbeeld een print van een lift, de natuur, dieren, het strand of teksten. Je kunt bij ons kiezen uit een groot aantal beelden uit de bestaande collectie. Ook kun je je eigen foto laten afdrukken als sticker op deur. De sticker deur is geschikt voor een vlakke ondergrond, dat kan dus ook een (koel)kast zijn. Ook kun je het buiten gebruiken. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat wij jouw deurposter maken van een hoge kwaliteit.

Een deurposter bestellen en opplakken

Bij ons kun je eenvoudig deurposters online bestellen. Nadat je een foto hebt uitgekozen kan de bestelling beginnen. De maximale breedte van een deurposter die je kunt kiezen is 137 centimeter. Na bestelling wordt jouw deur sticker al binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd. De verzendkosten bedragen €5,95. Als je het product eenmaal in huis hebt kun je beginnen met ophangen. Omdat onze deurposters zelfklevend zijn, gaat dit erg gemakkelijk. Het is een zelfklevende folie met de kenmerkende lijmlaag met noppenstructuur. Allereerst kies je je positie. Daarna kun je de folie aan de achterkant eraf halen. Begin bovenaan met aanduwen, en voilà, hij hangt. Is het misgegaan bij het plakken? Geen probleem. Je kunt de deurposter er weer afhalen en opnieuw plakken, zonder dat je de de deurposter of de deur beschadigt. Als je de poster schoon wilt maken, kan dat met een doek en sopje. Het plakken van een poster op je deur gaat dus erg gemakkelijk, Ook is het helemaal niet erg als het in de eerste keer niet goed gaat. Heb je verder nog vragen? Dan kun je onze klantenservice altijd bellen of een bericht sturen, zij doen hun best om zo snel mogelijk te reageren en je vraag te beantwoorden.

Ervaar zelf de voordelen van CanvasCompany en bestel snel een deurposter!

Deurposter kinderkamerDeurposter woonkamer

Deurposter of deursticker

Een deursticker plakt als een sticker en is daardoor enkel geschikt voor vlakke deuren. Een gelamineerde deurposter is geschikt voor alle paneeldeuren en andere deuren met relief. Waar de deursticker aan de hele deur wordt vastgeplakt, bevestigt u de gelamineerde deurposter alleen aan de zijkanten van de deur waardoor het relief van de deur niet zichtbaar zal zijn.

Direct Bestellen