• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

eigen kunst op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
eigen kunst op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Onze voordelen
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag GRATIS in huis!
  • Ophangen zonder boren mogelijk
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
  • Beoordeeld met een 9.3
Bestel nu je eigen kunst met 45% korting

Kunst op canvas

Vaak zie je dat je voor kunstwerken de hoofdprijs moet betalen. Bij CanvasCompany.nl kan jij jouw eigen kunstwerk, of dat van iemand anders laten afdrukken op een canvas. Daarnaast kan jij dit kunstwerk ook op verschillende manieren personaliseren en is het bestellen zo gedaan. Waar wacht je op? Bestel vandaag een print op canvas bij CanvasCompany.nl en voor je het weet heb je het product in huis hangen!

Een kunstwerk laten afdrukken

De definitie van kunst is enorm breed. Een kunstwerk dat je kunt afdrukken op canvas is bijvoorbeeld een professionele foto. Zo kan je bijvoorbeeld via Google afbeeldingen op zoek gaan naar de mooiste schilderijen van onze bekende kunstenaars, zoals Rembrandt van Rijn of Vincent van Gogh. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de sterrennacht of de nachtwacht. Hiervoor betaal je een veel minder en is de kwaliteit van het canvas ook nog eens perfect. Ook wanneer een goede kennis of jij zelf een kunstwerk hebt gemaakt, kan je gebruik maken van dit product. Je kan namelijk ook een schilderij of tekening omzetten naar een digitaal bestand door deze in te scannen. Als je deze al digitaal hebt, is het natuurlijk helemaal mooi. Er zijn dus genoeg kunstwerken die je zou kunnen afdrukken op een canvas doek. Hiermee kun je het harde werk van jezelf of dat van iemand anders laten zien aan de mensen die je kent. Een kunstwerk aan de muur roept vragen op, maar wordt veel gewaardeerd. Misschien krijg je daarmee eindelijk de waardering die je wilde hebben. Het kan ook zijn dat je een bepaald schilderij graag aan de muur wilt hebben, maar geen aanslag op je portemonnee kan veroorloven. Bij CanvasCompany.nl heb je dus tal van mogelijkheden om kunst op canvas te krijgen!

Kunst op canvas

Voorbeelden van een kunstwerk op canvas

Soms is het lastig om te bedenken wat voor soort kunstwerken je op een canvas wil. Voor een kunstenaar is inspiratie zeer belangrijk. Dit geldt ook voor mensen die nog niet weten wat voor foto ze willen laten afdrukken op canvas. Om iedereen hier een beetje op weg te helpen, hebben wij op onze website een aantal voorbeelden. Op deze manier kunnen onze klanten wat inspiratie op doen. Een aantal klanten hebben ooit bij ons een kunstwerk op canvas besteld en waren zeer tevreden over de uitkomst. Zij hebben ook aangeboden om hun afbeelding te laten zien op onze site. De kunstwerken van deze mensen zijn terechtgekomen op deze pagina. Jij kunt deze afbeeldingen nu bekijken en dus inspiratie opdoen. Misschien doet het je denken aan een kunstwerk dat je erg mooi vindt of krijg je zin om zelf iets nieuws te maken. Het kunstwerk komt in ieder geval op een doek terecht van een super kwaliteit, namelijk een canvas doek. Nu wij wat informatie hebben gegeven over hoe je een kunstwerk kan uploaden en over de diverse voorbeelden, willen we wat vertellen over hoe jij nou bij ons een canvas kunst kan bestellen.

Bestel jouw kunst op canvas bij CanvasCompany.nl

Een kunst op doek is heel gemakkelijk te bestellen door onze handige besteltool. Wanneer je een digitale foto hebt van een kunstwerk, kan je deze uploaden via de besteltool. Je kan de foto nog persoonlijker door het toevoegen van tekst. Je kan daarbij variëren met het lettertype- en grootte. Uiteraard is dit niet verplicht. Aan jouw rechterkant zie je verschillende formaten en wanneer jouw formaat er niet tussen zit kan je nog altijd een eigen formaat samenstellen. Rechtsboven kan je op het oogje (voorvertoning) klikken, zodat je een goede indruk krijgt van hoe het product er in de realiteit uit komt te zien.

Bij stap twee heb je een aantal extra opties die je kan aanvinken. Je hebt hierbij de keuze uit drie verschillende ophangsystemen en je kan kiezen voor professionele fotocontrole. Wanneer je kiest voor een professionele fotocontrole gaat een collega van ons als het ware een dubbelcheck doen. Hij of zij beoordeelt de foto dan op kleur, scherpte, kwaliteit en het aantal pixels. Daarnaast is het ook mogelijk om een baklijst om het canvas heen te doen. De laatste stap is het controleren van de gegevens. Wanneer je hiermee akkoord gaat kan je de bestelling afronden. Wij hopen dat je op deze manier genoeg informatie hebt gekregen. Bestel vandaag een kunst op doek bij CanvasCompany.nl: wij werken met de beste kwaliteit en verkopen onze producten voor voordelige prijzen!

Kunst op canvas - Vanaf €3,30 - Gratis verzending op canvas!