• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Familiefoto

Een familiefoto op canvas is een uitstekend fotoproduct om herinneringen te bewaren. Ook is het een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Moederdag of Vaderdag. Jij kunt jouw familie laten afdrukken op canvas voor een lage prijs. Je moet daarvoor eerst wel een foto uitzoeken. Families die bij CanvasCompany een canvas doek met eigen foto hebben besteld, geven nu hun afbeeldingen zodat jij daar inspiratie uit kunt halen.

Bekijk snel de voorbeelden en bestel een familiefoto op canvas op CanvasCompany!

> Terug naar het overzicht

Familie op canvas Familiefoto op canvas Papa en kinderen op canvas afgedrukt

Familiefoto op canvas bestellen

Familiefoto op canvas als herinnering

Een foto van de hele familie of het gezin is razend populair. Dit verbaast ons niks. Mensen houden er namelijk van om herinneringen vast te leggen en te bewaren. Zowel kinderen als volwassenen worden ouder en gaan er anders uitzien. Een foto helpt dan om die herinnering op te slaan. Familiefoto’s worden ook vaak gemaakt tijdens fotoshoots en zijn van een hoge kwaliteit. Door de kwaliteit en de gevoelswaarde worden familiefoto’s en gezinsfoto’s vaak afgedrukt op canvas en als cadeau gegeven. Je kunt er bijvoorbeeld je opa en oma mee verrassen, maar ook je eigen ouders op Vaderdag of Moederdag. Ook tijdens Sinterklaas en Kerstmis zijn deze cadeaus populair. Je kunt het natuurlijk ook gewoon voor jezelf bestellen. Er zal altijd een plekje voor zijn in huis, net zoals dat er plek is voor de mensen op de foto in je hart.

Voorbeelden van een familiefoto op canvas bekijken

Een familiefoto is dus ontzettend leuk om op canvas af te drukken. Een canvas foto staat altijd mooi in de woonkamer. Je kunt eentje voor jezelf bestellen of als cadeau voor iemand anders. Ze passen altijd bij je interieur en zijn mooi om naar te kijken. Omdat het soms moeilijk kan zijn om een foto uit te zoeken, hebben wij een aantal voorbeelden die we jou laten zien. Dit zijn afbeeldingen die klanten eerder hebben gebruikt, toen zij een foto op canvas hebben besteld. Dit kan jou op ideeën brengen om een bepaalde familiefoto te gebruiken of juist een foto op een bepaalde manier te maken. Zulke foto’s kunnen een anders lege muur opvullen en het interieur meer uitstraling geven. Na het bekijken van de voorbeelden kun je een foto op canvas bestellen. Dit kan voor een lage prijs, terwijl het doek van een hoge kwaliteit is.

Familiefoto op canvas bestellen