• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Baby foto op canvas

Een baby foto is één van de populairste fotoprints op canvas. Als wij in statistieken uit zouden drukken wat het meest geprinte onderwerp is, zouden we waarschijnlijk tot de conclusie komen dat dit de babyfoto is. Dat is ook niet gek, want een babyfoto op canvas is natuurlijk ontzettend lief, schattig en waardevol. Heb jij ook nog een mooie foto van je kleintje liggen? Laat hem afdrukken op ons canvas!


Hieronder vind je een aantal babyfoto’s die de afgelopen tijd bij ons op canvas zijn besteld. Uiteraard hebben alle klanten toestemming gegeven om deze foto’s hieronder te plaatsen. Aan de hand van de foto’s kun jij wat inspiratie opdoen en alvast bekijken hoe zo’n babyfoto op canvas er nou precies uitziet. Ben je tevreden? Bestel dan direct!

> Terug naar het overzicht

Baby op canvas Baby op canvas afgedrukt Babyfoto op canvas

Direct Bestellen

Babyfoto op canvas als (kraam)cadeau

Een babyfoto op canvas is niet alleen leuk voor aan je eigen muur, het kan ook een ontzettend mooi en bijzonder cadeau zijn. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een babyfoto afgedrukt op canvas cadeau te doen aan de kersverse ouders? Organiseer een mooie babyshoot, laat de gemaakte foto’s afdrukken op canvas en je hebt een prachtig kraamcadeau. Het is ook een leuk idee om alle foto’s van de newbornshoot af te laten drukken in een fotocollage op canvas. Ben je zelf de ouder van dit lieve kleintje en zoek je nog een mooi aandenken voor opa en oma? Ook dan is een babyfoto op canvas een perfect cadeau-idee. Opa en oma kunnen op die manier elke dag trots naar hun kleinkind kijken, ook als ze misschien wat verder weg wonen.

Baby foto zwart-wit op canvas

Een canvasdoek met babyfoto is een mooie herinnering aan de tijd dat hij of zij nog klein was. Ze worden immers zo snel zo groot. Met een babyfoto aan de muur kun je toch nog regelmatig even terug denken aan de jonge jaren van je kindje. Een babyfoto is mooi in al zijn kleuren, maar wordt nog specialer als je de babyfoto op canvas in zwart-wit laat afdrukken. In onze nieuwe besteltool kun je nu gemakkelijk zelf je foto omzetten in het zwart-wit, maar ook in bijvoorbeeld sepiakleuren.

Direct Bestellen