• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Vierkante onderzetters Schotse hooglander

Kies voor een balans tussen stijl en bescherming met deze Schotse Hooglanders onderzetters! Ze zijn gemaakt van sterk vinyl en zijn voorzien van een antislip laag. Wel zo handig!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De Schotse hooglander is een indrukwekkend dier

Schotse hooglanders spreken tot de verbeelding. Deze imposante dieren zien er door hun lange haar heel knuffelbaar uit, maar de lange horens zorgen toch dat je dit vaak niet doet. In veel Nederlandse natuurgebieden kom je deze harige koe tegen. Dit komt omdat ze weinig zorg nodig hebben en daarnaast eigenlijk nooit agressief zijn. Toch wordt er altijd wel terughoudend gedrag aanbevolen, dus het knuffelen van een Schotse hooglander blijft geen goed idee. Gelukkig hebben wij een fotoproduct in huis waardoor jij iedere dag van de aanwezigheid van een Schotse hooglander kan genieten: een onderzetter met een Schotse hooglander.

Wist je dit al over de Schotse hooglander?

Een interessant feitje om te vertellen bij jouw onderzetters met een Schotse hooglander erop is de volgende: Iedereen weet wel hoe de Schotse hooglander eruit ziet. Een grote, roodharige koe met enorme horens op zijn kop. Desondanks heeft de Schotse hooglander er heel lang anders uitgezien. Schotse hooglanders waren in eerste instantie namelijk zwart van kleur. Volgens de verhalen zou koningin Victoria in het jaar 1840 hebben opgedragen om expres meer roodharige koeien te laten fokken. Dit alleen maar omdat ze deze kleur mooier vond. Door de persoonlijke voorkeur van deze koningin hebben wij nu dus te maken met de roodharige Schotse hooglander.

Een onderzetter met een Schotse hooglander is razend populair

Op onze website bestel jij eenvoudig een onderzetter met daarop een afbeelding naar keuze. Wij hebben op onze website verschillende collecties met daarin de allermooiste afbeeldingen. Al deze foto’s zijn gemaakt door professionele fotografen. Hierdoor weet je zeker dat je een afbeelding van uitstekende kwaliteit in huis haalt. De collectie met foto’s van een Schotse hooglander is ontzettend populair. Ook helemaal niet gek, aangezien deze koe zo’n ontzettend indrukwekkende verschijning heeft. Uit deze collectie kun jij jouw favoriet kiezen. Deze drukken wij voor jou op een onderzetter. Hierdoor kan je iedere dag bij jouw bakje koffie genieten van de aanwezigheid van deze harige koe.

De onderzetters worden bedrukt met de door jouw gekozen afbeelding. Toch is dit niet het enige waar jij uit moet kiezen op het moment dat jij onderzetters met een harige koe gaat maken. Je kan de onderzetter namelijk in vier verschillende vormen bestellen. We hebben een ronde onderzetter, een vierkante onderzetter, een hexagon (zeshoekige) onderzetter en een onderzetter in de vorm van een hartje. Met de vorm kan jij jouw onderzetter met een Schotse hooglander dus nog verder personaliseren.

De onderzetters met een Schotse hooglander zijn super stevig

Een onderzetter met een harige koe wordt zelf gemaakt van het stevige materiaal vinyl. Wij gebruiken vinyl aangezien het uitstekend te bedrukken is. Het is ontzettend stevig, maar absoluut niet dik. Met een dikte van 2 mm is deze onderzetter ideaal voor op de tafel. Daarnaast is vinyl gemakkelijk schoon te maken en blijft het zonder schuiven op tafel liggen. Allemaal handige eigenschappen voor een onderzetter met een harige koe erop.

Onderzetters met een Schotse hooglander bestellen is erg gemakkelijk

Wanneer je onderzetters met een Schotse hooglander bestellen gaat, kan je al jouw wensen eenvoudig doorgeven in onze besteltool. Hier kan je jouw favoriete Schotse hooglander afbeelding doorgeven, maar ook de vorm van jouw onderzetter met een harige koe. Daarnaast kan je hier aangeven hoeveel onderzetters met een harige koe jij in huis wil halen. Je kan kiezen voor een set van 6 of 12 onderzetters. Hierdoor kunnen jouw gasten ook genieten van een bakje koffie met een onderzetter met een Schotse hooglander.

Twijfel niet langer en maak vandaag nog met jouw favoriete afbeelding een onderzetter met Schotse hooglander!