• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Vierkante onderzetters Oude Meesters

Om jouw tafel zo goed mogelijk te beschermen tegen kringen en beschadigingen mét stijl, hebben we deze Oude Meesters onderzetters ontwikkeld! Functionaliteit en looks gecombineerd dus.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Oude meesters onderzetters bestellen

Waar de één gaat voor enkel functionele bescherming van de tafel door middel van simpele onderzetters, kies je met oude meesters onderzetters voor stijl! Waar de oude meesters honderden jaren geleden leefden en hun kunstwerken maakten, zijn hun werken vandaag de dag nog steeds beroemd over de hele wereld. Hiernaast zijn het natuurlijk ook gewoon mooie werken: de kunst onderzetters zijn een ware toevoeging aan jouw interieur.

Doordat je de onderzetters alleen op tafel zult gebruiken en bij gelegenheden waar je zult drinken, zijn ze een subtiele toevoeging aan je woning. Hier kun je echter wel creatief mee spelen! Neem enkele kleuren die al in je interieur voorkomen en laat deze terugkomen op je onderzetters met Oude meesters: hierdoor ontstaat er een mooi geheel en zorg je ervoor dat onderzetters met kunst perfect in je interieur passen!

Je hebt daarbij ook de keuze om tegengestelde kleuren te gebruiken, zodat je een contrasterend effect krijgt!

De producteigenschappen van onderzetters met Oude meesters

Je kunt onderzetters met Oude meesters bestellen in twee verschillende vormen: vierkant en rond. Omdat onze collectiebeelden in deze twee vormen het mooiste naar voren komen, hebben we voor deze twee vormen gekozen!

Ronde onderzetters zijn daarbij ook zachter voor het oog, en de meeste glazen, bekers en mokken zijn ook rond. Hierdoor zijn ze makkelijk in het interieur te verwerken. Dit kan een voordeel zijn als je onderzetters normaal gesproken onnodig vind omdat ze niet mooi in je interieur passen!

Beide onderzetters hebben een afmeting van 10 x 10 centimeter. De vierkante variant is letterlijk 10 x 10 centimeter, terwijl de ronde variant op het langste punt 10 centimeter is (hij heeft dus een diameter van 10 centimeter.

Hierdoor zijn ze subtiel en eenvoudig toe te passen in elk interieur!

Doordat je de keuze hebt uit verschillende beelden, is het misschien lastig kiezen. Daarom hebben we er ook voor gekozen dat je verschillende oude meesters kunt bestellen!

De onderzetters zijn verkrijgbaar in sets van 6 of 12 stuks. Dit betekent dus dat je 6 of 12 verschillende oude meesters thuisgestuurd krijgt. Hoe leuk is dit?

Daarbij is het ook eenvoudiger om de verschillende oude meesters met je interieur te laten matchen. Een win-win situatie dus!