• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Vierkante onderzetters Goud

Wil jij van ieder bakje koffie een gouden moment maken? Dat kan met onze gouden onderzetters. Onderzetters met goud zijn bedrukt met onze prachtige collectie afbeeldingen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een onderzetter met goud maakt jouw koffiemoment luxer

De mens is al decennia lang gefascineerd met dit edel metaal. Dankzij deze prachtige collectie afbeeldingen kan jij nu iedere dag als een koning genieten met gouden onderzetters voor glazen. Weet jij al welke afbeelding je laat afdrukken om goud onderzetters te creëren? In onze collectie kom je bijvoorbeeld onderzetters met zwart en goud tegen. Zwart gouden onderzetters contrasteren altijd prachtig. Onderzetters met goud en zwart zijn dan ook ontzettend populair. Toch liever iets minder donkers? Wat dacht je dan van onze onderzetters met rose goud? Bekijk snel alle mogelijkheden in deze prachtige collectie!

De mens houdt van goud

Goud is waarschijnlijk de meest geliefde grondstof die de wereld kent. De grote goudkoorts nadat Columbus in Amerika was geland is hier een uitstekend voorbeeld van. Best wel gek dat goud zo populair is geworden. Goud is namelijk als grondstof relatief nutteloos. Dit komt doordat goud van zichzelf een zachte grondstof is. Je kon er vroeger dus geen stevige zwaarden van maken. Goud werd hierdoor een luxe product. Koningen probeerden zoveel mogelijk producten van goud te verzamelen en langzaam werd goud zelfs een betaalmiddel. Goud is ook gelijk komen te staan aan de eerste plek behalen. Sporters doen hun uiterste best voor die ene gouden plak. Een hart van goud getuigt van een oprecht iemand. Kortom, goud heeft de mens al geruime tijd in haar greep.

Onderzetters met goud zijn handig en tegelijk leuk om te zien

Op onze website hebben wij een collectie met daarin allemaal prachtige afbeeldingen met goud. Deze afbeeldingen kan je laten afdrukken op een van onze onderzetters. Hierdoor verandert ieder koffiemoment in een moment van goud. Je koffiemoment krijgt hierdoor een luxe tintje. Als een koning kan jij genieten van jouw bakje koffie of thee. Daarnaast beschermen gouden onderzetters jouw tafel tegen die vervelende natte kringen. Onderzetters met goud zijn dus super mooi om te zien en daarnaast ook nog eens ontzettend handig. Meer dan genoeg reden om gouden onderzetters voor glazen te bestellen.

Stevige onderzetters

Onze goud onderzetters worden gemaakt van het stevige materiaal vinyl. Vinyl is ideaal als materiaal voor een onderzetter, aangezien het stevig en tegelijk niet te dik is. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken. Ook heeft vinyl het voordeel dat het stevig op je tafel blijft liggen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een schuivend koffiekopje. Het allergrootste voordeel blijft dat vinyl super goed te bedrukken is. De door jouw gekozen afbeelding komt haarscherp op de onderzetter te staan!

Binnen no time een onderzetter met edel metaal bestellen

Een onderzetter met goud bestellen is dankzij onze besteltool appeltje-eitje. Binnen enkele klikken heb jij jouw onderzetters met zwart en goud bij ons in de productie gezet. Het bestellen van zwart gouden onderzetters of onderzetters met rose goud begint met aangeven welke afbeelding jij graag wil afdrukken. Je kiest jouw favoriete afbeelding uit de collectie. Ga je voor een onderzetter met goud en zwart of toch voor een gouden rozen onderzetter? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden! Vervolgens moet je nog een keuze maken. Op onze website verkopen we namelijk onderzetters met edel metaal in verschillende vormen. Je kan kiezen voor gouden ronde onderzetters, maar ook voor een vierkante, hexagon of hartvormige onderzetter. Wanneer je iemand wil laten weten dat je hem of haar aardig vindt, is het bijvoorbeeld leuk om een hart van goud te geven. Een onderzetter met goud kan dus in verschillende vormen worden besteld. De laatste keuze die je moet maken gaat over de hoeveelheid onderzetters met goud die je in huis haalt. Je kan namelijk kiezen tussen sets van 6 of 12 stuks. Hierdoor kan jij ook al jouw gasten een onderzetter met goud aanbieden!

Zodra jij al je wensen hebt doorgegeven, gaan wij direct aan de slag met jouw onderzetters met goud bedrukken. Binnen enkele dagen kan jij genieten van een bakje koffie van een gouden onderzetter. Twijfel niet langer en haal hem vandaag nog in huis!