• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Vierkante onderzetters Bloemen

Fleur je tafel op met deze bloemen onderzetters! Wat deze onderzetters zo mooi maken is dat ze je interieur voorzien van een boost qua fleurigheid en tegelijk je tafel beschermen: een mooie mix van functionaliteit en looks!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Onderzetters met bloemen zorgen voor vrolijke gezichten

Bloemen zijn prachtig. Ze zijn vaak voorzien van de meest prachtige kleuren. Bloemen zorgen dan ook voor vrolijkheid. Iedereen weet dat het weer mooier weer gaat worden op het moment dat er weer bloemen bloeien. Daarnaast zijn bloemen super leuk om cadeau te geven. Iedereen kan een bloemetje wel waarderen. En dan hebben we het nog niet eens over de heerlijke geur van bloemen gehad. Bloemen zijn prachtige producten van de natuur. Dat het natuurproducten zijn betekent helaas ook dat ze verwelken. Vaak houden bloemen het niet veel langer vol dan twee weken. Gelukkig hebben wij een product in de aanbieding waarmee jij iedere dag kan genieten van het prachtige aangezicht van bloemen: onze bloemen onderzetters!

Zelf bloem onderzetters maken

Op onze website kan je zelf onderzetters maken. Dit kan je doen door je eigen foto op een onderzetter te laten drukken of door een van onze collectie afbeeldingen te gebruiken. Jij bepaalt dus helemaal zelf welke afbeelding er op de onderzetter komt te staan. Een groot voordeel aan een afbeelding uit onze collectie kiezen is dat je zeker weet dat het met de kwaliteit van de afbeelding helemaal goed zit. Al onze collectie afbeeldingen zijn gemaakt door professionele fotografen en hierdoor van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer je een eigen foto op onderzetter laat bedrukken, bestaat er een kans dat de kwaliteit van de ingestuurde afbeelding niet voldoende is. Dit is natuurlijk ontzettend zonde. Als oplossing bieden we daarvoor een professionele fotocontrole aan. Deze heb je bij een onderzetter met collectie afbeelding niet nodig. Je bestelt namelijk een plaatje van uitermate hoge kwaliteit!

Vinyl is uitstekend materiaal voor onderzetters met bloemen

Iets wat ook van uitermate hoge kwaliteit is, is het materiaal waarvan de onderzetters worden gemaakt. Wij maken gebruik van het stevige materiaal vinyl. Vinyl is perfect als materiaal voor de onderzetters. Het is super stevig, maar slechts 2 mm dik. Ook is vinyl gemakkelijk schoon te maken. Hierdoor gaat jouw onderzetter met bloemen geruime tijd mee. Daarnaast heeft vinyl de eigenschap dat het stevig op een tafel blijft liggen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw kopje koffie ineens verschuift wanneer je hem op tafel hebt gelegd. Het allerbelangrijkste is dat vinyl super goed te bedrukken is. Jouw afbeelding kan haarscherp op dit materiaal worden bedrukt. Ideaal toch?

Bloemen onderzetters in verschillende vormen

Onze bloemen onderzetters zijn erg geliefd en wij snappen dat helemaal. Deze onderzetters met bloemen zorgen voor ontzettend veel kleur tijdens het koffiedrinken. De vrolijkheid spat af van bloem onderzetters. Dit komt door de prachtige afbeelding, maar net zo goed door de vorm van de onderzetters met bloemen. Op onze website kan je namelijk kiezen tussen vier verschillende vormen. Je kan kiezen tussen een vierkante onderzetter, een ronde onderzetter, een onderzetter met zeshoeken of een onderzetter in de vorm van een hartje. Door deze verschillende vormen worden jouw onderzetters met bloemen sowieso een succes!

Hoe groot wordt jouw set met bloem onderzetters?

Dankzij onze handige besteltool kan je de bloemen onderzetters binnen enkele minuten bestellen. Je geeft eerst aan welke afbeelding je graag wilt laten afdrukken en ook op welke vorm dit moet gebeuren. Daarna moet je aangeven hoeveel onderzetters met bloemen jij in huis wilt halen. Je kan kiezen tussen een set van 6 of 12 bloem onderzetters. Op deze manier kunnen jouw gasten ook genieten van deze bijzondere bloemen onderzetters. Vervolgens vul jij je gegevens in en kies je jouw betalingsmethode. Binnen enkele dagen kan jij dan genieten van een kopje koffie met een onderzetter met bloemen!