• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Vierkante onderzetters Agaat

Onze Agaat onderzetters bieden jou de mogelijkheid om stijlvolle onderzetters te combineren met de kracht van vinyl! Onze onderzetters van vinyl bieden de optimale balans tussen functionaliteit en looks. Wel zo handig!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Onderzetters met agaat zijn prachtig

Agaat is een prachtige edelsteen. Deze doorzichtige tot doorschijnende edelsteen is altijd voorzien van karakteristieke bandpatronen. Deze patronen kunnen soms heel regelmatig zijn, maar je komt ook stenen tegen waarbij de bandpatronen veel grilliger in elkaar overlopen. Agaat is dan ook prachtig om af te laten drukken als onderzetter. Helaas is het behoorlijk duur om een onderzetters van agaat te maken. Daarnaast zouden zulke agaat onderzetters enorm breekbaar zijn, hartstikke onhandig voor een onderzetter. Gelukkig hebben wij hier de ideale oplossing voor: laat een afbeelding van agaat op onderzetters afdrukken! Wat dacht je bijvoorbeeld van agaat onderzetters met goud? Bekijk snel alle afbeeldingen uit onze collectie en kom erachter welke jouw favoriet is!

Agaat onderzetters zijn van bijzonder hoge kwaliteit

Op onze website vind je de allermooiste collecties. Al deze afbeeldingen kan jij eenvoudig laten bedrukken op onze onderzetters. Zo hebben we ook een collectie met foto’s van agaat edelstenen. De patronen van deze stenen spreken bij veel mensen tot de verbeelding. Wij hebben een collectie die vol staat met prachtige afbeeldingen van deze stenen. Alle foto’s zijn gemaakt door professionele fotografen. Dit heeft het grote voordeel dat je zeker weet dat de kwaliteit van de afbeelding uitstekend zal zijn. Op onze website kan je er ook voor kiezen om een eigen afbeelding op onderzetter te laten drukken. Wanneer de klant dan een foto met een lage kwaliteit instuurt en ook niet kiest voor onze professionele fotocontrole, lukt het ons niet om de onderzetter te voorzien van een haarscherpe afdruk. Hier hoef je met een afbeelding uit onze collecties niet bang voor te zijn. Alle onderzetters met agaat zijn van uitermate hoge kwaliteit!

Onderzetters die geruime tijd meegaan

Al onze agaat onderzetters worden gemaakt van het materiaal vinyl. Dit is ontzettend stevig materiaal en perfect als onderzetter. Het is super stevig, maar helemaal niet dik. Met een dikte van 2 mm neemt het nauwelijks ruimte in je kast in beslag. Vinyl is daarnaast erg gemakkelijk schoon te maken. Koffieresten op je onderzetter haal je gemakkelijk weg. Vinyl blijft ook zeer goed liggen op een tafelblad. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je bakje koffie ineens verschuift. Daarnaast is vinyl super goed te bedrukken. Jouw gekozen afbeelding van agaat kan hier haarscherp en kleurecht op worden afgedrukt!

Verschillende dingen om over na te denken

Wanneer onderzetters met agaat wilt gaan bestellen, moet je nadenken over een aantal zaken. Allereerst moet jij natuurlijk bepalen welke afbeelding je graag wilt laten bedrukken. Worden het agaat onderzetters met goud of ga je toch voor een van de vele andere opties? Daarnaast moet je bedenken welke vorm jouw onderzetters met agaat moeten worden. Op onze website kan je namelijk kiezen uit vier verschillende vormen onderzetter. We verkopen een ronde onderzetter, een vierkante onderzetter, een zeshoekige (hexagon) onderzetter en ook nog een onderzetter in de vorm van een hart. Al deze vormen hebben hun eigen unieke effect. Bedenk dus goed welke vorm je graag in huis wilt halen. Vervolgens moet je nog nadenken over de vraag: hoeveel onderzetters met agaat haal ik in huis? Je kan kiezen tussen sets van een verschillende grootte. We hebben sets van 6 of 12. Hierdoor kunnen jouw gasten ook genieten van een kopje koffie met een agaat onderzetter!

Twijfel niet langer en bestel vandaag nog zelf ontworpen onderzetters met agaat!