• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Unieke korting op Foto op Hout: 60% korting op 3 formaten!

Hé winnaar! Welkom op CanvasCompany.nl. Je hebt geluk en kunt een foto op Hout kiezen met 60% korting! Dit komt omdat wij een unieke samenwerking met Veronica.nl hebben.

Gebruik de kortingscode VM60 om direct gebruik te maken van de korting!

Foto op hout 60x40

60x40 cm

van € 62,95

Nu € 25,18

Direct bestellen

Foto op hout 80x60

80x60 cm

van € 99,95

Nu € 39,98

Direct bestellen

Foto op hout 120x80

120x80 cm

van € 164,95

Nu € 65,98

Direct bestellen

Foto op hout met whitewash review


De CanvasCompany groep en Veronica

Wij zijn CanvasCompany: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHout, Fotocadeau.nl en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met Veronica bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!

Direct bestellen

 

Voorwaarden

  • Voor optimaal resultaat bevelen wij de whitewash aan (je betaalt een klein bedrag extra). Zonder whitewash wordt je foto donkerder en zijn nerven en noesten zichtbaar. Bij foto's met gezichten raden wij altijd aan om voor whitewash te kiezen! (zie foto)
  • Jouw foto op vurenhout wordt standaard geleverd zonder ophangsysteem. Deze kun je voor een klein bedrag bijbestellen.
  • Verzending mogelijk binnen Nederland en België. Verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en België.
  • Na bestelling wordt jouw foto op vurenhout binnen 5 werkdagen verzonden.
  • Niet tevreden over je fotoproduct? Klachten omtrent de geleverde fotoproducten kunnen alleen in behandeling worden genomen als het gaat om gebreken die tijdens het productieproces zijn ontstaan of om een beschadiging van het product. Dus niet als je bijvoorbeeld zelf onscherpe foto's of foto's met een te lage resolutie hebt aangeleverd of wanneer je een product bij nader inzien niet mooi vindt.