• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Geef een foto op canvas als trouwkado

Trouwfoto op canvas

Wanneer je het moeilijk vindt om te bepalen wat je aan een pasgetrouwd stel cadeau moet geven, raden wij je aan eens over een trouwfoto op canvas na te denken. Ga op zoek in je archief en wellicht vind je een romantische, grappige of idyllische foto van het stel dat gaat trouwen of net is getrouwd. Druk deze vervolgens op een door jezelf gekozen formaat af op canvas en je bent verzekerd van het mooiste trouwkado dat het stel zich maar kan wensen. Wanneer je geen foto kan vinden die mooi genoeg is om op canvas af te drukken of wanneer je niet weet welk materiaal het stel mooi vindt, dan raden wij de de cadeaubon van CanvasCompany aan. Wanneer je de canvasbon cadeau geeft, kunnen de ontvangers er zelf later hun mooiste trouwfoto op canvas van laten afdrukken. Bij een pasgetrouwd stel komt dat natuurlijk extra goed van pas, want er zullen veel foto's van de huwelijksdag gemaakt worden, die geschikt zijn om als trouwfoto op canvas af te drukken.

Een blijvende herinnering aan de mooiste dag van jullie leven!

Zeg nou zelf, wat is er nou mooier dan een foto op canvas van de mooiste dag van je leven aan de muur hangen? Elke keer wanneer je het canvasdoek ziet hangen, schieten je gedachten even terug naar die geweldige dag. Voor een trouwfoto op canvas hebben wij verschillende mogelijkheden. Er kan gekozen namelijk gekozen worden tussen veel formaten, van klein tot groot. Zo hebben wij voor elke portemonnee en voor elk huis het juiste formaat foto op canvas. Het kleinste formaat canvasdoek bedraagt 20x20 centimeter, terwijl de grootste 300 x 140 centimeter is. Daartussen behoort elk fotodoek tot de mogelijkheden. Uit testen van de Consumentenbond en het digitale fotografie-magazine Zoom naar de kwaliteit van verschillende aanbieders van foto op canvas, maar ook uit onderzoeken naar canvas door andere partijen, is CanvasCompany steevast als een van de beste aanbieders van canvasdoeken uit de bus gekomen. Bij ons ben je dus aan het goede adres voor ieder formaat canvasprin!

Naast het feit dan onze canvasdoeken in vele formaten leverbaar zijn, hebben jullie ook nog de keuze om jullie trouwfoto op kleur, als zwart-wit foto op canvas of sepia af te laten drukken. In onze besteltool kun je je foto zelf omzetten en meteen het resultaat aanschouwen. Het eindresultaat is het absoluut waard om aan de wand te hangen! Wil je alvast een beetje een impressie krijgen van zo’n trouwfoto op canvas? Bekijk dan ook zeker nog even onze trouwfoto op canvas voorbeelden. Weet je nu al zeker dat dit je nieuwe wanddecoratie wordt? Wacht dan niet langer en bestel meteen jullie trouwfoto op canvas.

Direct Bestellen