• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Geef een foto op canvas als trouwkado

Trouwfoto op canvas

Vindt u het ook zo moeilijk om te bepalen wat u aan een pasgetrouwd stel kado moet geven. Denk dan eens aan een mooie foto op canvas. Ga op zoek in uw archief en wellicht vindt u een romantische, grappige of idyllische foto van het stel dat gaat trouwen. Druk deze vervolgens op een door u zelf gekozen formaat af op canvas en u komt aan zetten met het mooiste trouwkado dat het stel zich maar enigszins kan wensen. Wanneer u geen foto kan vinden die mooi genoeg is om op canvas af te drukken en te geven als trouwkado, dan raden wij u de kadobon van de CanvasCompany aan. Wanneer u de canvas kadobon cadeau geeft, kan de ontvanger ervan zelf later zijn of haar mooiste foto op canvas laten drukken. Bij een pasgetrouwd stel komt dat mooi van pas, want er zullen legio foto's van de huwelijksdag gemaakt worden, die geschikt zijn om als foto op canvas af te drukken.

Mogelijkheden trouwkado op canvas

En zeg nou zelf, wat is er mooier om een foto op canvas van de mooiste dag van je leven aan de muur te hangen. Elke keer wanneer je het canvasdoek ziet hangen, schieten je herinneringen even terug naar die geweldige dag. Voor de kadobon geldt dat er gekozen kan worden voor elke waarde. Zo hebben wij voor elke beurs een passend bedrag en voor elk huis het juiste formaat foto op canvas. Het kleinste formaat canvasdoek bedraagt 20x20 centimeter, terwijl de grootste 145 x 220 centimeter is. Daartussen behoort elk fotodoek tot de mogelijkheden, mits er wordt afgerond op 5 hele centimeters. Uit testen van de Consumentenbond en het digitale fotografie-magazine Zoom naar de kwaliteit van verschillende aanbieders van foto op canvas, maar ook uit onderzoeken naar canvas door andere partijen, is CanvasCompany steevast als een van de beste aanbieders van canvasdoeken uit de bus gekomen.

Een blijvende herinnering aan de mooiste dag van jullie leven!

De meeste mensen beleven hun trouwdag als een onvergetelijke dag. Helaas gaan veel herinneringen aan deze mooie dag door de jaren heen weer verloren. Trouwfoto's zijn dé manier om een bruiloft levendig te houden. Tussen de hele reeks mooie momentopnames van jullie trouwdag heb je waarschijnlijk wel een favoriete foto die je af wilt laten drukken. Een foto op canvas is dan een heel leuk idee!

Onze canvasdoeken zijn in vele formaten leverbaar en jullie hebben de keuze om jullie trouwfoto in kleur, zwart-wit of sepia af te laten drukken. Voor de doeken en het houten frame gebruiken we alleen kwalitatief hoogwaardige materialen. Het eindresultaat is het absoluut waard om aan de wand te hangen!

Direct Bestellen