• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Pop-art canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Pop-art canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Onze voordelen
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag GRATIS in huis!
  • Ophangen zonder boren mogelijk
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
  • Beoordeeld met een 9.3
Bestel nu je pop-art canvas met 45% korting

Pop art schilderij

Eén van de mogelijkheden om jouw foto een retro uitstraling te geven, is door hem om te toveren tot pop art schilderij. Een pop art canvas, oftewel foto in pop art stijl, is kleurrijk en lijkt qua uiterlijk erg op oude Amerikaanse strips. Door van jouw eigen foto een pop art foto te maken, haal je de meest unieke wanddecoratie ooit in huis. Een foto pop art bestel je voordelig!

Uniek pop art canvas

Pop art, ook wel popular art, is een bekende en decoratieve kunststroming uit de 20e eeuw. Naast de unieke uitstraling waar we zo op terug komen, staat deze stroming ook bekend om het gebruik van supermarktproducten en gezichten van beroemdheden als beeltenis in een popart schilderij. Door de manier waarop pop art schilderijen werden gemaakt en daarnaast ook het kleurgebruik lijken vele kunstwerken uit oude stripboeken, reclames of tijdschriften te komen. Bij personen wordt een foto pop art vaak op een zodanige manier afgewerkt dat deze persoon op een stripfiguur lijkt. Een bekend voorbeeld van een pop art foto is de zeefdruk die Andy Warhol van Marilyn Monroe heeft gemaakt.

Hoe leuk zou het zijn om een eigen foto in zo’n unieke stijl op canvas aan de muur te hebben hangen? Het pop art canvas is al persoonlijk door het gebruik van een eigen foto, maar wordt extra uniek door er een pop art foto van te maken. Bovendien zorgt één zo’n kleurrijke decoratie aan de muur al direct voor een vrolijke en speelse sfeer. Dit is dan ook één van de redenen dat je een foto in pop art ook kunt gebruiken als decoratie op kantoor. Je zou eventueel zelfs jouw bedrijfslogo in een pop art stijl op canvas kunnen laten afdrukken.

Jouw canvas pop art via CanvasCompany

Het bestellen van een pop-art schilderij op canvas via CanvasCompany is een erg goede keuze, aangezien wij bekend staan om onze hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en scherpe prijzen. Om een pop art van eigen foto te maken, zul je jouw creativiteit aan moeten spreken. Via diverse online grafische programma’s kun je van jouw eigen foto een pop art foto maken. Voeg naar wens de vrolijkste kleuren toe, karakteriseer personen op de foto of kies voor een Andy Warhol stijl door meerdere dezelfde portretten of foto’s in verschillende kleuren op één canvas doek te laten printen. Nadat jij jouw eigen pop art creatie hebt gemaakt, kun je deze eenvoudig in onze besteltool uploaden. Dit doe je al vanaf een laptop, computer of mobiele telefoon. De volgende stap is het maken van keuzes die het uiterlijk van jouw pop art foto verder bepalen. Ongeacht jouw budget, smaak, ruimte aan de wand en gebruiksdoeleinde kun je een pop art kopen dat aan al jouw criteria en wensen voldoet.

Zo bepaal je zelf de framedikte van jouw pop art schilderijen, waarbij 2 centimeter de standaard dikte is. Als je graag meer body aan de foto wilt geven en dus voor een robuustere uitstraling wilt zorgen, raden wij een canvas frame met een dikte van 4 centimeter aan. Voor beide framediktes heb je daarna dezelfde keuzemogelijkheden qua formaat en ophangsysteem. Gaat jouw voorkeur uit naar een groot formaat blikvanger aan de wand, of kies je toch liever voor een aantal kleinere popart foto’s?

Pop art foto in het interieur

Op het moment dat jij tevreden bent met je pop-art schilderij rond je de bestelling af en is het slechts een korte tijd wachten tot jouw pop art decoratie bij jou thuis wordt afgeleverd. De canvas doeken waar wij jouw foto op printen, zijn gemaakt van stevig 300-grams linnen dat op een houten spieraam frame wordt gespannen. Dit hout is milieuvriendelijk, aangezien het PEFC gecertificeerd is en dus uit duurzaam beheerde bossen afkomstig is. Daarnaast wordt jouw foto in pop art met een UV-print op het doek gedrukt. Dit zorgt niet alleen voor een scherpe print, maar garandeert jou ook van een afdruk die nauwelijks zal verkleuren. Je kunt dus jaren genieten van een kwalitatief canvas popart aan de muur. Welke ruimte kan wel wat kleur of een speelse sfeer gebruiken? Hang een portretfoto van de kinderen in popart stijl in de hal, kies voor een pop art schilderij van een beroemdheid op kantoor of geef de woonkamer een make-over met een Andy Warhol achtig schilderij op canvas. Hiermee willen we eigenlijk zeggen dat de mogelijkheden echt oneindig zijn en dat jij dus alle kanten op kunt met deze unieke decoratie. Zo zou je er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om een pop art schilderij te ontwerpen en cadeau te geven aan een goede vriend(in), leuke collega of jouw ouder(s).

Vind je een kleurenfilter over jouw persoonlijke foto erg leuk, maar vind je de pop art stijl toch iets te veel van het goede? Dan vind je onze zwart-wit of sepia fotobewerking vast en zeker interessant. Ontdek alle mogelijkheden die CanvasCompany aanreikt en bestel daarna jouw pop art schilderij op canvas!