• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

medewerkers

Maak kennis met ons team!

Het FotoCadeau team bestaat uit meer dan 50 enthousiaste medewerkers. Samen zetten zij zich 100% in voor onze prachtige merken: CanvasCompany, FotoOpHout, FotoOpGlas, FotoOpAluminium, FotoOpCanvas, WereldKaarten, AnimalPrintShop, PimpJeDeur, TuinposterOpMaat FotobehangFacotory en Lieblingsfoto.

Maak kennis met ons gedreven FotoCadeau team

Binnen ons bedrijf hebben wij een klantenservice afdeling, die vijf dagen per week voor je klaarstaat. Wij hebben een marketing- en salesteam die zorgen voor de leukste acties en natuurlijk onze productiemedewerkers die de onze producten klaar maken en zorgen dat deze verzonden worden. 

Onze medewerkers zijn opgeleid om te kunnen werken met de Fine-Art printers waarmee onze fotoproducten worden gemaakt. Bij het inpakken schakelen we WaJongeren in. Een WaJongere is een jongere die door ziekte of handicap voor minimaal 25% is afgekeurd. Op die manier geven wij op dit moment een vijftal jongeren een leuke baan, waarbij we ze zien als volwaardige werknemer en bijzonder blij met ze zijn! 

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken op één van onze afdelingen? Laat ons dan weten waarom je dit graag wilt, dat vinden we altijd leuk om te horen! Bekijk ook onze vacatures

Wil je één van onze knappe koppen spreken? Dat kan, neem dan contact op met onze klantenservice! 

Of ga naar: ONZE WEBSHOPSONZE CULTUUR, DE MEDEWERKERS,  MIJLPALEN, IN DE MEDIA,  HOE HET WERKT en WERKEN BIJ