• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Prins Petfoods zoekt kattenmodellen!
Is jouw kat een Prins-model in spe?

Kattenmodel gezocht

Voor een nieuwe kattenvoedingslijn is Prins Petfoods op zoek naar kattenmodellen. Heb jij een mooie kitten, volwassen kat of senior kat die wil poseren als fotomodel? Prins is op zoek naar goed opgevoede katten die niet bang zijn voor een vreemde omgeving of vreemde mensen en die – niet geheel onbelangrijk – niet bang zijn voor een camera. Daarnaast zoekt Prins baasjes die het leuk vinden om tijdens de fotoshoot te helpen hun kat op zijn gemak te stellen.

Schitteren als Prins-model!

Jouw kat kan uitgekozen worden als nieuw Prins-model en daarmee mogelijk schitteren op de nieuwe verpakkingen Prins-kattenvoeding. Naast eeuwige roem ontvangen alle Prins-modellen als dank een verwenpakket en een canvasdoek van Fotocadeau.nl van hun mooiste kattenfoto.

De katten die Prins uitkiest als nieuwe Prins-modellen worden uitgenodigd om naar de fotoshoot te komen op vrijdag 21 augustus of maandag 24 augustus in de omgeving van Amersfoort/Leusden. De indeling en tijdstippen worden later bekendgemaakt. Je wordt ingepland voor een fotoshoot op één van deze twee dagen, dus het is een vereiste dat je op beide dagen beschikbaar bent. Ben je niet beschikbaar, dan vervalt helaas de mogelijkheid om model te staan.

Hoe kan ik meedoen?


Je kunt je kat tot en met 29 juli aanmelden als model via http://woobox.com/je6qqv. Om een juiste keuze te kunnen maken heeft Prins jouw contactgegevens, beschikbaarheid en wat gegevens van je kat nodig. De winnaars worden via de Facebookpagina van Prins Petfoods bekendgemaakt en ontvangen uiterlijk in week 33 persoonlijk bericht.