• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Kussen object

Heb jij ook vaak moeite met het verzinnen van het leuke cadeau voor jouw beste vriend of familie? Of zoek jij misschien naar een leuk en vrolijke manier om jouw leef-of slaapomgeving beter te maken? Dan is hier nu het kussen object. Met dit kussen kun jij iedere vorm maken, zoals een kussen in de vorm van een gitaar of andere dingen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Jouw kussen object

Bij canvascompany.nl kan je jouw hoogsteigen gepersonaliseerd kussen laten maken. Maar geen enkele winkel biedt deze exclusieve manier van kussens maken. Je kunt namelijk alleen hier een kussen laten maken in de vorm van allerlei objecten! Met het kussen vorm kun jij een vorm laten maken van een hamburger kussen, pizza kussen, gitaar kussen of nog meer. Dit maakt het kussen object perfect voor iedere woonkamer, slaapkamer of zelfs een gezellig kantoor. Er zijn talloze opties en verschillende keuzes om jouw leukste kussen te bestellen. Dus als jij zoekt naar de leukste manier om vrolijkheid in de ruimte te brengen dan is het gepersonaliseerd kussen echt iets voor jou! Vooral als je er nog jouw eigen foto op kunt laten zetten! Zo is er bijvoorbeeld het fotokussen sport, met een mooie foto op een leuke vorm. Het proces van het gepersonaliseerd kussen maken is als volgt. Tijdens het bestellen kun je een leuke foto uploaden met een object, persoon of ander onderwerp centraal op de foto. Vervolgens wordt er in de fabriek precies om het centrale object in jouw foto een uitsnede gemaakt. En die uitsnede is precies jouw kussen, in een super leuke vorm. Zo kun je iedere mooie foto, met de juiste eigenschappen, tot een kussen vorm laten maken!

Kussen object eigenschappen

Nu je weet wat het kussen object precies is kunnen we het hebben over waar het van gemaakt wordt en wat de eigenschappen zijn. Er zijn bij de kussen verschillende formaten in doorsnede. Er is keuze uit 5 formaten voor jouw kussen van object, namelijk: 35 cm, 45 cm, 55 cm, 60 cm en 70 cm. Dit formaat kun je precies selecteren bij de eerste stap van de bestelling, samen met het uploaden van jouw favoriete foto! Tijdens het bestellen kan je ook selecteren of je jouw kussen object dubbelzijdig of enkelzijdig wilt printen. Dat kan precies zijn wat je nodig hebt in jouw woonkamer. De kussens wegen allemaal ongeveer 265 gram, afhankelijk van het formaat wat je kiest. Maar dit gewicht is vaak erg lekker, niet te zwaar en niet te licht. Dit geeft lekker wat houvast bij een gezellig avondje op de bank of op bed. Naast het lekkere gewicht is het gevormd fotokussen ook nog eens gemaakt van een materiaal genaamd velluto. Dit is een andere naam voor een zachte stof, namelijk fluweel. Dit is een heerlijk zachte en rigide stof die vaak gebruikt wordt voor tapijten maar is ook perfect voor jouw gevormd foto kussen. Fluweel staat bekend om zijn heerlijke textuur, met kleine en zachte vezels. Heerlijk op iedere bank en lekker zacht op ieders bed of slaapkamer.

Jouw gevormd foto kussen bestellen

Na al deze opties in de bestellingen langs te gaan is het tijd om jouw mooiste kussen object te bestellen. Alle prijzen, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig, staan onderaan de pagina zodat jij precies te zien krijgt wat jouw kussen object waard is. Het duurt 5-7 werkdagen voordat het gepersonaliseerd kussen bij jou thuis is, klaar om te gebruiken. Het hamburger kussen, of andere kussenvormen, hebben deze levertijd omdat ieder kussen object met de hand gesneden moet worden. Dit kost meer tijd dan de standaard fabriek kussens, maar het is uiteraard extra bijzonder en uniek. Dus twijfel niet langer over de aankoop van een super leuk kussen maar bestel snel het kussen object bij CanvasCompany.nl!