• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Familie kussen

Originele cadeaus zijn soms lastig te vinden. Gelukkig kan je bij CanvasCompany cadeaus bestellen die gegarandeerd in de smaak vallen. Een kussen met gezicht is bijvoorbeeld erg persoonlijk. Ook een tweepersoons kussen of een familiekussen van je favoriete familiefoto behoren tot de mogelijkheden op onze website. Een kussen met familiefoto zorgt dat jouw familie op een bijzondere manier in je huis aanwezig is. Laat snel jouw favoriete familiefoto op kussen bedrukken!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een kussen met gezicht of gezichten van je familieleden

Familie is belangrijk. Daarom doe je vaak erg je best om met leuke cadeautjes aan te komen. Toch is dit vaak zo makkelijk nog niet. Een origineel cadeau vinden kan een erg lastige opdracht zijn. Je kan wel terugvallen op standaard cadeaus, zoals een geurtje of bloemen, maar dit zijn niet de cadeaus die jouw dierbaren voor altijd zullen onthouden. Wanneer je op zoek bent naar een presentje wat echt indruk maakt, ben je hier bij CanvasCompany aan het juiste adres. Op onze website kan je allerlei toffe fotoproducten bestellen. Fotoproducten vallen eigenlijk altijd goed in de smaak, doordat jij zelf bepaalt welke foto er op het product afgedrukt wordt. Hierdoor bepaal jij hoe persoonlijk het cadeautje wordt. Allerlei producten zijn enorm geliefd, maar het fotoproduct wat op deze staat steekt stiekem boven de rest uit. We hebben het over het familie kussen. Een familie kussen is een super origineel fotoproduct. Jij levert namelijk jouw favoriete familie foto in en deze wordt dan op een superzacht kussen bedrukt. Het enige is dat het familiekussen niet vierhoekig is, maar de omtrek aanneemt van de mensen op de ingestuurde foto. Deze kussens hebben een uitsnede van een object naar keuze. Hierbij kan je denken aan alleen een gezicht, maar ook een heel lichaam. Wie wil dat nou niet?

Een tweeling kussen is een leuk kraamcadeau

Op onze website kan je dus een familie kussen bestellen. Je hebt hierbij verschillende mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld ervoor kiezen om alleen een kussen met gezicht te bestellen. Hierbij zoom je dus heel erg in op het hoofd van jouw familielid. Natuurlijk kan je ook een tweepersoons kussen bestellen. Hierbij kan je ook kiezen tussen alleen hoofden of hele lichamen op het kussen. Een heel bijzonder familie fotokussen is het tweeling kussen. Wanneer er in jouw omgeving een tweeling wordt geboren, is dit misschien wel het meest originele cadeau wat je kan geven. Het enige wat je hoeft te doen is de allermooiste foto van de twee baby’s via onze besteltool naar ons toesturen en wij doen de rest. Op deze manier heb jij een kraamcadeau wat de kersverse ouders nooit zullen vergeten. Overigens is het misschien leuk om twee keer dezelfde tweeling knuffel te bestellen. Zo voorkom je ruzie in de toekomst tussen de tweeling over de vraag wie de tweeling knuffel mag houden. Natuurlijk kan je ook een uitgesnede fotokussen bestellen wanneer er één baby geboren is, maar ook wanneer er helemaal geen baby geboren is. Een kussen met gezicht of juist een gezinskussen, iedereen vindt het leuk om zo’n persoonlijk kussen te ontvangen!

Andere eigenschappen van het familiekussen

Een familie kussen is erg leuk om te zien. Het is een grappige manier om iedere dag aan jouw familie of gezin te kunnen denken. Naast het feit dat een kussen met familiefoto er leuk uitziet, is een familie fotokussen ook nog eens superzacht. Een kussen met familie wordt namelijk gemaakt van velluto. Dit materiaal staat bekend om haar zachtheid. Hierdoor is het heerlijk om lekker te knuffelen met het gezinskussen. Een ander voordeel aan het fotokussen gezin is dat het helemaal niet zwaar is. De 265 gram is erg eenvoudig overal mee naartoe te nemen. Daarnaast bepaal jij hoe groot de foto kussen op maat moet zijn. Onze kleinste kussens zijn 35 cm. Deze kan je dus gemakkelijk overal in je huis neerleggen. Ons grootste familiekussen is twee keer zo groot. Wanneer je dus een fotokussen van je jonge zoon of dochter maakt, is deze bijna op ware grootte als je deze afdrukt op 70 centimeter. Kortom, een fotokussen gezin ziet er super leuk uit, is enorm zacht en is daarnaast in allerlei verschillende formaten te bestellen. Wat wil je nog meer?

Bestel eenvoudig via onze besteltool jouw persoonlijke familiekussen. Heb je nog vragen over dit unieke fotoproduct? Onze vriendelijke klantenservice staat je graag te woord!