• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Kussen beroep

Wat wil je worden als je groot bent? Sommige mensen zijn geworden wat ze vroeger wilden, maar de meeste mensen hebben een andere weg gekozen. Dankzij het kussen beroep van CanvasCompany kan je toch nog in contact komen met andere beroepen. Op onze website bedruk je eenvoudig een astronaut kussen, voetballer kussen, lerares kussen of een politie kussen. Met een beetje creativiteit kan zelfs je eigen hoofd hierop worden afgedrukt.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een erg bijzonder, gepersonaliseerd fotokussen

Je gehele schoolcarrière staat in teken van een plekje op de arbeidsmarkt veroveren. Veel jonge kinderen hebben grootste dromen. Beroepen die vaak voorbij komen zijn politie, lerares of voetballer. Lang niet iedereen lukt het uiteindelijk om aan deze dromen te voldoen. Dit ook geen enkel probleem, profvoetballer is ook lang niet voor iedereen weggelegd. Kinderen veranderen ook nog vaak van gedachten. Ook dit is niet iets geks. Volwassenen wisselen namelijk ook steeds vaker tussen verschillende banen. Mensen worden steeds breder opgeleid en zijn op verschillende plekken inzetbaar. Toch blijven een aantal beroepen wel enorm tot de verbeelding spreken. Wij van CanvasCompany hebben een manier bedacht waarop jij toch in contact kan komen met deze beroepen. Op onze website kan je namelijk een beroepen kussen aanschaffen. Een kussen beroep is een kussen die voorzien is van een afbeelding van een van de beroepen die jij adoreert. Hierbij kan je ervoor kiezen om alleen een hoofd op kussen af te drukken, een echte selfiekussen beroep, maar je kan er ook voor kiezen om het hele outfit af te drukken wat bij het desbetreffende beroep hoort. Wat erg leuk is aan de beroep kussens is dat ze niet allemaal dezelfde vorm hebben. De vorm is afhankelijk van de afbeelding die jij instuurt. Wij maken namelijk een uitsnede van de foto en drukken deze af op kussen. Hierdoor heb jij een kussen met een vorm die bij het uitgekozen beroep hoort. Wat wil je nog meer?

Wat is een beroepen kussen eigenlijk?

Maar wat moet je nou precies verstaan bij een kussen beroep? Dit is een vraag die wij vaak van mensen krijgen. Een beroep kussen is een kussen waarop iemand is afgedrukt die een bepaald beroep uitoefent. Er zijn een aantal beroepen die enorm geliefd zijn om op kussen af te drukken. Denk hierbij aan het politieman kussen, het voetballer kussen of het lerares kussen. Toch bepaal jij uiteindelijk hoe het kussen er echt uit komt te zien. Op onze website kan je namelijk een gepersonaliseerd fotokussen bestellen. Hoe het beroepen kussen er uiteindelijk uit komt te zien is volledig afhankelijk van de ingestuurde afbeelding. Zo zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een selfie in te sturen van iemand die een bepaald beroep uitoefent. Hierdoor krijg je een beroep selfiekussen. Een andere optie is het insturen van een afbeelding met daarop het hele lichaam van de desbetreffende persoon. Hierdoor wordt je kussen beroep eigenlijk een soort grote pop. Iets anders waar je over na moet denken wanneer je een beroep kussen bij ons besteld is of je een foto van jezelf op het kussen wilt laten bedrukken. Wanneer je een beetje goed bent met editen kan je namelijk je eigen hoofd op elk denkbare beroep plakken. Op deze manier kan je toch nog profvoetballer worden. Dit is ook een leuk idee als verrassing voor jouw zoon of dochter die graag een bepaald beroep wil uitoefenen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bekend iemand op kussen af te laten drukken. Kortom, allerlei mogelijkheden zodra je een gepersonaliseerd fotokussen bij ons wilt gaan bestellen.

Bestel vandaag nog een kussen beroep!

Een beroep kussen van CanvasCompany is dankzij onze handige besteltool erg gemakkelijk te bestellen. Allereerst moet jij de afbeelding met jouw favoriete beroep uploaden. Hierna kan je het gewenste formaat van het kussen beroepen doorgeven en kan je binnen enkele minuten bestellen. We hebben verschillende formaten in de aanbieding, aangezien niet iedereen op zoek is naar dezelfde grootte knuffel. Onze formaten liggen tussen de 35 cm en 70 cm. Overigens is het beroepen knuffel helemaal niet zwaar. De 265 gram is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Jij kan dus eenvoudig al jouw vrienden en familie laten zien wat voor leuk fotoproduct je in huis hebt gehaald. Alle knuffels worden gemaakt van het zachte materiaal velluto. Jouw gepersonaliseerd fotokussen zal dus ook nog superzacht zijn. Twijfel niet langer en laat vandaag nog jouw favoriete beroep afdrukken op een beroep kussen van CanvasCompany!