• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Kussen huisdier

Huisdieren hebben een bijzonder plekje in ons hart. Wij hebben de perfecte manier om jouw favoriete huisdier te vereeuwigen: het huisdier kussen. Bij ons bestel je eenvoudig een honden kussen, katten kussen of een konijnen kussen. Jij stuurt een afbeelding van jouw favoriete huisdier in en wij maken er een dierenkussen van met de uitsnede van jouw huisdier. De pet pillow is daarnaast super zacht. Haal hem vandaag nog in huis!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Met een huisdier kussen ben je nooit meer zonder jouw huisdier

Iedereen met een huisdier kan bevestigen hoe enorm verknocht je aan dit beestje kan raken. Huisdieren zijn onze allergrootste vrienden. Niks is er fijner dan thuiskomen en het enthousiaste geblaf van jouw trouwe viervoeter te horen. Dat wij van huisdieren houden is ook aan de statistieken te zien. In Nederland namelijk meer dan de helft van de huishoudens een hond als huisdier. Dit is allang niet meer omdat deze hond handig is als bewaking tegen inbrekers. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een huisdier omdat het gewoon erg gezellig is. Dit is precies zo bij katten. Er zijn nog maar weinig mensen die een kat als huisdier hebben omdat ze op deze manier beschermd zijn tegen muizen. Katten worden gehouden vanwege hun gezelligheid. Huisdieren zijn echt onderdeel van de familie en daarom is het vaak des te moeilijker als ze gemist moeten worden. Bijvoorbeeld ‘s nachts of op vakantie, wanneer het huisdier niet mee mocht. Nu zijn er zelfs mensen die hun hele leven het gezelschap van zo’n lief diertje moeten missen als het gevolg van allergieën. CanvasCompany heeft een product in de aanbieding wat er voor zorgt dat jij nooit meer jouw favoriete huisdier hoeft te missen. We hebben het over ons huisdier kussen. Jij kan jouw favoriete afbeelding van jouw huisdier naar ons toe sturen en dan maken wij er een prachtige uitsnede van. Hierdoor heb je een kussen met foto huisdier die ook nog eens in de vorm van je huisdier is. Op deze manier hoef jij jouw huisdier nooit meer te missen. Daarnaast is het erg grappig om deze pet pillow voor te stellen aan jouw echte huisdier. Het voorstellen van het huisdier kussen zal zorgen voor veel verwarring, maar ook voor veel enthousiasme bij jouw huisdier. Kan jij jouw huisdier ook niet missen? Bestel dan vandaag nog een dierenkussen via onze website!

Verschillende opties bij het bestellen van een dierenkussen

Bedruk op onze website ieder huisdier wat je maar wilt op kussen. Zo zien wij vaak het honden kussen voorbij komen, maar we hebben ook een katten kussen en een konijnen kussen. Ieder huisdier kan jij bij ons laten bedrukken op een kussen. Wij maken namelijk gebruik van de door jou ingestuurde afbeelding. Deze afbeelding snijden we uit en vullen we op. Hierdoor krijgt jouw dierenkussen ook echt de vorm van jouw favoriete huisdier. Naast deze originele vorm, is het kussen huisdier ook enorm zacht. We maken namelijk gebruik van het materiaal velluto. Dit lijkt fluweelachtig en is hierdoor superzacht. Hier komt bij dat een huisdier op kussen bijna niks weegt. Het huisdier kussen 265 gram is erg gemakkelijk overal mee naar toe te nemen, veel makkelijker dan jouw huisdier zelf. Daarnaast bepaal jij hoe groot het sierkussen dier moet worden. Hierbij heb je de keuze uit formaten die liggen tussen de 35 cm en de 70 cm. In onze eenvoudige besteltool kan je erg gemakkelijk aangeven wat je wensen zijn met betrekking tot het kussen huisdier. Wanneer jij alles hebt doorgegeven gaan wij direct aan de slag met het kussen met foto huisdier bedrukken. Binnen enkele dagen kan jij dan genieten van deze pet pillow!

Bestel een pet pillow van jouw eigen huisdier voor iemand anders

Het is erg leuk om een huisdier kussen voor jezelf te bestellen, maar minstens net zo leuk om iemand anders blij te maken met een dierenkussen. Misschien heb je een zoon of dochter die eigenlijk niet zonder jouw huisdier kan of heb je vrienden die altijd eerst jouw hond begroeten in plaats van jou. Voor al deze mensen is een foto van jouw huisdier op kussen laten afdrukken en deze vervolgens aan hen geven een erg leuk idee! Iedereen wordt toch blij van zo’n zacht en origineel cadeau? Twijfel dus niet langer. Zoek vandaag nog jouw favoriete foto van jouw huisdier op en voeg deze toe aan onze besteltool. Geef daarna al jouw wensen door en ontvang binnen enkele dagen jouw persoonlijke dieren sierkussen!

Nog vragen? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag verder!