• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Verwijderen jullie ook de datum van mijn foto?

Datum verwijderen foto op canvas

Stel je voor,  je hebt een mooie foto geschoten, maar door de instelling van je fotocamera staat de datum van de dag waarop je de foto hebt gemaakt er nog bij. Wij kennen het probleem.  Dat is een erg storend detail en zou je eigenlijk het liefst van je foto willen verwijderen. Nadat je de foto hebt gemaakt is dit helaas vaak onmogelijk en zul je de foto met datum moeten afdrukken. Gelukkig bieden we bij CanvasCompany aan om de datum op de foto voor je te verwijderen.

Datum van foto weghalen

Zelf vinden we een datum op onze foto ook erg storend. Vroeger waren de camera’s echter standaard zo ingesteld en viel er weinig aan te doen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg technische hulpmiddelen om die vervelende data wél weg te halen. Onze vormgevers gaan graag voor je aan de slag om je foto helemaal perfect te maken. We moeten er wel bij vermelden dat de kwaliteit van je foto een klein beetje achteruit kan gaan. Doordat de datum soms over een belangrijk detail van je foto kan zitten, kan dit detail wegvallen en de kwaliteit dus iets verminderen. Uiteraard zullen we je altijd een voorbeeld sturen van het resultaat. Na een akkoord zullen wij de foto op canvas zonder datum voor je afdrukken.

Datum uit foto laten halen

Wil je gebruik maken van deze optie? Dan kun je gewoon je bestelling plaatsen zoals je dat gewend bent. In het vakje “Opmerkingen” kun je vervolgens vermelden dat je graag de datum op je foto wilt laten verwijderen. Rond je betaling af en wij gaan voor je aan de slag!

Direct Bestellen