• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

CanvasCompany, dé foto op canvas maker van Nederland!

Foto op canvas maker  

Marktleider van Nederland

CanvasCompany.nl is al bijna 10 jaar specialist op het gebied van foto op canvas in Nederland. Met meer dan 500.000 gedrukte canvasdoeken, 100.000 tevreden klanten, en honderden tevreden professionele fotografen en wederverkopers kan met recht worden gezegd dat CanvasCompany marktleider is in Nederland! Hier zijn wij natuurlijk bijzonder trots op!

Waarom is CanvasCompany zo succesvol?

Allereerst is CanvasCompany zo succesvol omdat wij alleen maar kwaliteit leveren. Dit is een keiharde garantie die wij kunnen geven, mits uw foto natuurlijk van juiste kwaliteit is. Ook als uw foto niet geheel naar wens is, kunnen wij hierin iets voor u betekenen. Onze professionele vormgevers kunnen namelijk verschillende bewerkingen voor u verrichten waardoor uw foto op canvas nóg mooier wordt!
> Meer informatie over de opties van foto op canvas

Met bovenstaand punt komen wij direct op de service van CanvasCompany. Dit is er namelijk eentje met een gouden randje! Met onze klantenservice gaan wij net een stapje verder dan andere aanbieders en onderscheiden wij ons.
> Meer informatie over onze vijf-sterren klantenservice

Onze kwaliteit wordt niet alleen bevestigd door onze vele klantreacties en klantbeoordelingen. Ook wordt de kwaliteit van onze foto op canvas regelmatig getest door professionele onafhankelijke partijen als de Consumentenbond, DigiFotoPro, Zoom.nl en Kassa. De uitkomsten van deze testen zijn bijzonder goed te noemen.

CanvasCompany winnaar van de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden!

CanvasCompany wint Jonge Ondernemersprijs met fotos op doek
De jury van de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden (JOP) had het buitengewoon moeilijk in 2006. Het publiek had het  wél makkelijk. De populaire jonge ondernemer Halbe Boersma (33 jaar) kreeg namelijk voor zijn bedrijf CanvasCompany zowel de publieksprijs als de juryprijs. Heel bijzonder, want dit was nog nooit eerder gebeurd in de geschiedenis van de JOP! Een titel waar CanvasCompany natuurlijk bijzonder trots op is! 

Oordeel jury

De jury prees het innovatieve ondernemerschap van Halbe Boersma. Met zijn vernieuwende product heeft hij volgens de jury 'van niets iets' gemaakt. De jonge ondernemer richt zich op het creatieve proces en dat vond de meerderheid van de juryleden een sterk argument om zijn bedrijf tot winnaar van de JOP te benoemen.

CanvasCompany wint JOP

> Lees meer nieuwsberichten over CanvasCompany