• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Formaten t/m 120x80 cm vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag GRATIS geleverd!

Een moment geduld aub..

Collage op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Collage op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Onze voordelen
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag GRATIS in huis!
  • Ophangen zonder boren mogelijk
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
  • Beoordeeld met een 9.3
Bestel nu je canvas collage met 45% korting

foto op canvas opties

Welke effecten zijn mogelijk voor een canvasdoek?

Het kan voorkomen dat de foto die jij graag wilt laten drukken op canvas niet van optimale kwaliteit is. Onze professionele en zeer ervaren medewerkers helpen jou in dat geval graag om de foto te beoordelen en te bewerken. In onderstaande gevallen is de bewerking zelfs gratis! 

Gratis bewerkingen van je foto op canvas

Tijdens het plaatsen van een bestelling kun jij je kleurenfoto direct omzetten naar zwart/wit of sepia. Je ziet dan direct het resultaat! 
Heb je een foto met een hinderlijke datum in beeld? Deze verwijderen wij kosteloos voor je! Dit geef je eenvoudig aan in het 'opmerkingen' invulveld bij de betaling.
Ook foto's met rode ogen kunnen wij kosteloos voor je bewerken. Bekijk onderstaande voorbeelden welke grote gevolgen een fotobewerking kan hebben voor jouw foto!
 

Foto op canvas collage

Wil je niet gewoon een foto op canvas, omdat je niet kunt kiezen uit al die mooie kiekjes? Kies er dan voor om meerdere foto's op doek te laten drukken en je creëert in een handomdraai een prachtig collage schilderij. Lees meer over hoe jij een foto op canvas collage kunt bestellen.

  Fotocollage op canvas 

2-, 3-, 4- of 5-luik foto op canvas

Tweeluik op canvas
Bij een brede of hoge foto kun jij ervoor kiezen om deze verdeeld over een aantal doeken te laten drukken. De zijkanten van de luiken worden bedrukt, maar het team van Canvas Company zorgt ervoor dat de luiken ook aan de voorzijde naadloos op elkaar aansluiten. Lees hier hoe je een foto op canvas meerluik kunt bestellen.

De levertijd van een foto op canvas met een speciaal effect is in verband met de bewerking, langer dan de gebruikelijke 48 uur.

Direct bestellen