• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Canvas vergelijken

 

Op onze website kun je lezen hoe wij al meer dan tien jaar de marktleider zijn op het gebied van fotogeschenken. Meer dan 1.000.000 gedrukte canvasdoeken en 150.000 tevreden klanten maakt dat wij dit met zekerheid kunnen zeggen. Toch is het bij een aankoop altijd verstandig om verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een foto op canvas hema bestellen. Een canvas hema verschilt eigenlijk nauwelijks van onze canvasdoeken. Het grote verschil is dat deze canvas van de hema komt. Op deze pagina vergelijken we de hema canvas met onze canvas.

 

Keuzemogelijkheden en service

 

Allereerst kijken we we naar de informatie over de foto op canvas hema. De canvas hema wordt gemaakt van professioneel canvasdoek. Hiernaast wordt de hema canvas met de hand op een houten frame gespannen. Wij van CanvasCompany kunnen jou vertellen dat bij ons deze service ook geleverd wordt. Ook is er bij de foto op canvas hema keuze uit verschillende formaten, maar op onze website hebben we nog veel meer mogelijke formaten en valt er zelfs nog een keuze te maken in framedikte. Hier komt bij dat bij de canvas hema een ophangsysteem meegeleverd wordt. Op CanvasCompany heb je de keuze uit drie verschillende ophangsystemen en kan jij jouw canvas op je eigen manier ophangen. Kortom, als klant ga je er op het gebied van keuzemogelijkheden en service alleen maar op vooruit wanneer je bij CanvasCompany bestelt!

 

Verschillen in prijs

 

Wat uiteindelijk de meeste klanten overtuigd van het aanschaffen van een canvasdoek bij CanvasCompany is de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Bij CanvasCompany kunnen wij door onze jarenlange ervaring erg goedkoop canvasdoeken aanbieden en hiermee onze klanten gelukkig maken. Goedkoop betekent bij CanvasCompany absoluut geen duurkoop en dat is ook de reden dat wij zo’n hoge klantentevredenheid hebben. Vaak kan je onze canvasdoeken bestellen met mooie kortingsacties en heb jij dus voor een schappelijk bedrag een prachtige persoonlijke wanddecoratie aan de muur hangen. Al vanaf €3,30 kan jij een van onze canvasdoeken bestellen. Waarin wij ons ook onderscheiden van de hema canvas is de bezorging. De foto op canvas hema kan je na drie dagen gratis afhalen in de winkel of thuis laten bezorgen voor €4,95. Op CanvasCompany is er echter standaard gratis verzending van foto op canvas. Deze wordt altijd binnen 72 uur verzonden. Mocht je echt niet kunnen wachten dan bieden wij ook nog de optie voor een spoedlevering aan. Meer dan genoeg voordelen dus wanneer je bij CanvasCompany bestelt!

 

Twijfel niet langer en bestel vandaag nog jouw favoriete foto hier op CanvasCompany!