• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Affiliate CanvasCompany.nl

Wij bieden jou de kans om als affiliate CanvasCompany.nl te promoten en daarmee geld te verdienen. Wij werken namelijk met een pay per sale systeem, waarbij jij beloond wordt met wel 12% commissie als iemand via jouw site bij ons komt en een bestelling plaatst. Dit kan door een banner en/of tekstlinks te plaatsen. Lees snel verder voor de opties en meld je aan bij één van onze affiliatepartijen!

Waarom affiliate worden van CanvasCompany?

CanvasCompany.nl is een site met een groot aanbod, en veel tevreden klanten. Door je aan te melden bij ons affiliate programma kun je hiervan mee profiteren. Als affiliate plaats je op jouw eigen site een banner of tekst die linken naar onze website. Als klanten dan op deze links klikken, en op onze site een bestelling plaatsen, dan wordt jij beloond met een commissie tot wel 12% van het orderbedrag. Dit gaat allemaal via een affiliatepartij, als partij kun je kiezen voor Tradetracker of Familyblend. Deze partijen zijn een tussenpersoon, waarbij wij de adverteerder zijn en jij de publisher. Wij stellen ons promotiemateriaal ter beschikking op deze sites, waar jij je gemakkelijk kunt aanmelden. Er zijn banners verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten, dit kun je dus aanpassen naar de stijl van jouw site. De maandelijkse uitbetaling wordt ook geregeld via deze affiliatepartijen. De klant die wordt doorgestuurd profiteert op onze site van het ruime aanbod, voordelige prijzen en de uitstekende service.

Eenvoudige aanmelding als affiliate

Als jij met jouw site affiliate wil worden, lees dan snel de volgende stappen goed door.

  1. Meld jouw website aan op Tradetracker.com/nl/ of Familyblend.nl
  2. Als je aanmelding geslaagd is kun je naar onze campagnes zoeken onder de naam: CanvasCompany.nl.
  3. Selecteer een banner en kopieer deze naar je website of laat ze plaatsen door je webmaster.

De statistieken van de sales kun je vinden op deze sites. Indien jouw banner heeft gezorgd voor een aantal orders op onze webshop, kun je ook de cijfers van de commissie bijhouden op de site van de affiliatepartij. Als je nog vragen hebt kun je contact met ons opnemen via info@canvascompany.nl.

Meld je snel aan als affiliate van CanvasCompany.nl en verdien eenvoudig extra geld!

Direct Bestellen