• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van canvasformaten tot 120x80 cm!

Een moment geduld aub..

Actievandedag logo

Gefeliciteerd met een: Foto Op MuchoPix 

Welkom! Je hebt zes Foto's op MuchoPix aangeschaft bij Actievandedag. Wij gaan je helpen met het uitzoeken en het bestellen van jouw zes foto's op MuchoPix. Je kunt kiezen uit drie vormen: Hexagon 22x19 cm, Circle 19x19 cm, of Square 19x19 cm.

Wil je, net als 64% van onze klanten, een groter formaat dan het aangekochte formaat bestellen? Dat kan! Zo heb je voor slechts 3 euro extra al een groter formaat van 27x23 cm op Hexagon. Voor Circles en Squares geldt het formaat 23x23cm. Daarnaast zijn bijna alle andere formaten ook leverbaar! Let op: het is helaas niet mogelijk om een kleiner formaat te bestellen met jouw kortingscode.


Kies je favoriete vorm!

Hexagon 19x19 cm

Circles 19x19 cm

Squares 19x19 cm


De CanvasCompany groep en Actievandedag

Wij zijn CanvasCompany: een hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken zoals FotoOpHoutFotoCadeau en WereldKaarten.

We willen je graag mee laten genieten van alle mogelijkheden om jouw mooiste foto's op fotoproducten af te laten drukken. Een perfect fotoproduct zelfs, met daarnaast een zeer goede service. In samenwerking met Actievandedag bieden we je nu de mogelijkheid jouw mooiste foto's te laten shinen, voor een prikkie. Jij biedt op jouw favoriete product, wij bieden jou kwaliteit en een snelle levering. Veel plezier met je aanwinst!