• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Formaten t/m 120x80 cm vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag GRATIS geleverd!

Een moment geduld aub..

Dierenfoto's op canvas

Profiteer nu van onze vaste korting op al onze canvas formaten:

Gebruik kortingscode HD45 en ontvang direct 45% ZOMERKORTING
De korting wordt verrekend in de winkelwagen, na het invullen van de kortingscode

Formaten t/m 120x80 cm vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag GRATIS geleverd!

Bestel nu met 45% ZOMERKORTING

Met een dierenfoto op canvas zet je jouw favoriete huisdier in het zonnetje. Dit kan bijvoorbeeld je trouwe hond, fotogenieke kat of schattige hamster zijn. De afbeelding hoeft trouwens niet per sé een foto te zijn van je eigen huisdier. Dit kan ook een foto zijn die je niet zelf hebt gemaakt, bijvoorbeeld van een ander dier dan je huisdier; het maakt niet uit wat voor foto je laat afdrukken. Je hebt al een foto op canvas goedkoop vanaf € 6,-.

Wil je graag een dierenfoto op canvas bestellen maar heb je geen geschikte foto? Neem dan eens een kijkje op de website van ons hoofdmerk Fotocadeau.nl. Hier vind je prachtige collecties van meer dan 50 verschillende dieren!

> Terug naar het overzicht

dierenfoto op canvas hond
dierenfoto op canvas vogel
dierenfoto op canvas poes
dierenfoto op canvas koe

Dierenfoto op canvas bestellen

Genieten van een dierenfoto op canvas

Dierenfoto’s op canvas zijn razend populair. Dat vinden wij van CanvasCompany niet vreemd. Met een dierenfoto op canvas kun je blijven genieten van je huisdier, ook als deze er niet meer is. Ook foto’s van exotische dieren zullen mooi hangen aan de muur. Vooral met Dierendag is het leuk om stil te staan bij je favoriete dier. Naast dat je jouw huisdier extra gaat verwennen, kun je jezelf ook belonen met een stijlvolle dierenfoto op canvas.

Voorbeelden bekijken van een dierenfoto op canvas

Jij bent niet de enige die overweegt om een dierenfoto af te laten drukken op canvas. Er zijn een groot aantal klanten geweest die je voor zijn gegaan. Een deel van deze klanten heeft hun foto met ons gedeeld en toestemming gegeven om dit als voorbeeld te gebruiken. Deze voorbeelden laten wij weer aan jullie zien op deze pagina. Hier kun jij inspiratie uithalen en bijvoorbeeld een idee krijgen voor een nieuwe foto. Na het bekijken van de voorbeelden, hopen wij dat je iets bent opgeschoten. Het kan zijn dat je helemaal niet weet wat voor soort foto je wilt afdrukken op canvas. Kijk dan ook eens bij de andere klantenvoorbeelden. Onder deze voorbeelden zitten onder andere familiefoto's op canvas, kunst op canvas en natuurfoto's op canvas. Het kiezen van een foto is het moeilijkste gedeelte. Na deze fase wordt het een stuk makkelijker. Onze service zit zo in elkaar dat je eenvoudig kunt bestellen voor een lage prijs en dat je het product ook nog eens snel thuis ontvangt en eenvoudig kunt ophangen met ons ophangsysteem.

Bekijk snel de voorbeelden van CanvasCompany en bestel een dierenfoto op canvas!

Dierenfoto op canvas bestellen