• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Geboortekaartje op canvas

geboortekaartje op canvas afdrukken

Met het afdrukken van een geboortekaartje op canvas geef je een uniek en persoonlijk cadeau, wat geheid in de smaak zal vallen bij de nieuwbakken ouders. Voor het afdrukken van een geboortekaartje op canvas hebben we het ontwerp digitaal nodig. Dat kan op verschillende manieren. Zo kun je de ontwerper van het kaartje vragen om een digitaal ontwerp. Je kunt zelf een scan of een goede foto van het geboortekaartje maken, maar je kunt ook gewoon het geboortekaartje opsturen en dan scannen wij deze in een goede resolutie om deze vervolgens af te drukken op doek.

Een geboortekaartje op linnen is in vele verschillende formaten verkrijgbaar en heeft een levertijd van 2 werkdagen.

Geboortekaartje op canvas baby   Geboortekaartje op canvas jongen   Geboortekaartje op canvas meisje

Geboortekaart op canvas als persoonlijk cadeau

Heb je een geboortekaartje ontvangen en ga je binnenkort op kraamvisite? Dan kun je natuurlijk niet met lege handen aan komen zetten. Slofjes, een knuffeldoekje of een mutsje? Erg leuk uiteraard, maar origineel is het niet. Daarnaast worden de ouders vaak al overspoeld met dit soort cadeautjes en komt het in de weg te liggen. Dan is een geboortekaartje op een canvasdoek een leuke oplossing. Dit cadeau is persoonlijk en zal de ontvangers altijd bijblijven. Je zult de kersverse ouders hiermee een blijvende herinnering schenken die prachtig boven bijvoorbeeld het bedje of de commode past. Je vindt het vast ook leuk om de voorbeelden van onze babyfoto's op canvas te bekijken!

Een geboortekaartje op canvas cadeau geven

Een foto canvas op onze site heeft enorm veel voordelen. Een geboortekaartje op linnen kun je al bestellen vanaf €6. Zo heb je een goedkoop en origineel cadeau om aan de gelukkige ouders te geven. Deze kun je ook al erg snel nadat je het geboortekaartje hebt gekregen geven. Een canvas foto wordt namelijk al binnen 2 werkdagen verzonden nadat je hebt besteld. Er zijn geen verzendkosten. Er zijn formaten beschikbaar van 20 cm x 20 cm tot en met 140 cm x 300 cm. Ook kun je de dikte van het frame kiezen, je mogelijkheden zijn een dikte van 2 cm of 4 cm. Je kunt het doek nog mooier maken door een baklijst er bij te bestellen, in de kleur zwart, wit of blank.

Bekijk snel de mogelijkheden op CanvasCompany en bestel een geboortekaartje op canvas!

Direct Bestellen