• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Baklijst

Baklijst bestellen

Heb jij jouw oog op een super leuke foto voor op een canvas, maar heb je geen lijst? De baklijst is in dat geval echt perfect als lijst voor canvas. Als je zelf iets moois hebt geschilderd dan kun je jouw eigen schilderij inlijsten met deze prachtige baklijsten. Deze ideale canvas lijst past perfect bij bijna iedere leefomgeving. Daarnaast kunnen de baklijsten meer diepte geven aan iedere foto! Doorgaans is de baklijst zwart, wat een mooi neutrale kleur is en extra focus geeft op de foto die er in past. De baklijst past perfect bij de fotolijst 120x60, maar er zijn ook andere formaten. Dus zorg nu snel voor lijsten voor canvas die er het mooist uitziet in jouw woonomgeving. Je kunt nu jouw baklijst kopen hier bij CanvasCompany.nl! Met de baklijst ervaar je jouw foto’s als nooit tevoren. Dus aarzel niet langer en koop jouw baklijsten!

Jouw baklijst in huis

Op welke manier is een baklijst handig? En hoe werkt het precies met ophangen? Je hebt deze vragen misschien al in je hoofd, dus die zullen we gaan beantwoorden! Als het aankomt op de baklijst is het allemaal niet zo lastig. Na het bestellen van canvas met baklijst krijg je in al snel genoeg het pakketje op de stoep. Bij het openen van jouw pakket met de canvas zit er ook een baklijst in, als je dat zo besteld hebt (daar straks meer over). Als je de canvassen en baklijsten er uit haalt kun je zien dat de baklijst op maat is. Dit betekent dat jouw goedkope baklijst altijd precies om jouw mooiste foto’s past. Na het uitpakken van jouw canvas met baklijst kun je een mooie plaats zoeken om de foto op te hangen. Een mooi strakke muur in de woonkamer of in een kantoor zou perfect zijn! Hier moet je vervolgens een klein schroefje in de muur bevestigen, er komen instructies en ophangsysteem mee met de bestelling. Je kunt het hiermee plaatsen naar hartenlust, waar ook jouw foto ook maar het beste tot zijn recht komt. De baklijsten zijn alleen bedoeld voor binnenshuis gebruik. Dit betekent dat ze buiten niet tegen de weersomstandigheden zijn opgewassen. Het is namelijk een kunststof baklijst met een houten look.

Eigen baklijst bestellen

Nu hebben we gezien waar de baklijst met canvas het beste past en tot zijn recht komt, maar nu is nog steeds de vraag: hoe bestel ik mijn eigen baklijst bij mijn canvas foto? Dit is gemakkelijk te beantwoorden. Als eerste is het van belang dat je een super mooie foto, plaatje of schilderij op canvas gaat bestellen! Dit kan super eenvoudig met behulp van onze besteltool. Hiermee kun je in een paar klikken een foto uploaden op de website, enigszins bewerken waar nodig en nog meer. Je kunt hier bijvoorbeeld een toepasselijke tekst toevoegen met ruim keus aan verschillende lettertypen. En verderop in het bestellingsproces kun je zelfs enkele mooie filters toepassen op jouw foto. Bijvoorbeeld het Zwart-wit filter of sepia. Het sepia filter geeft een vintage look aan jouw foto met een warme tint. Het zwart-wit filter geeft een leuke stijl weer, één die perfect past bij de zwarte of witte baklijst! Hierna moet je het juiste formaat invullen van jouw canvas met baklijst. Je krijgt ruim keus met de verschillende formaten canvassen die wij leveren. Maar met de baklijsten komen helaas wel enkele limitaties. Zo kun je niet een foto op canvas met baklijst bestellen boven het formaat van 120cm x 80cm. Maar aangezien dit al erg groot is hoeft het niet uit te maken. Als je jouw ideale formaat geselecteerd hebt is het tijd voor de volgende stap in het bestellen van jouw canvas met het kunststof frame met houten look voor canvas! In stap twee van het bestellen zie je enkele opties staan. Bijvoorbeeld de fotocontrole, waar één van onze medewerkers jouw foto controleert op foutjes en printbaarheid, kleurfilters en nog meer. Maar er staat ook een onderdeel bij over de baklijsten. Hier zie je de drie verschillende baklijsten staan. Zwarte baklijsten, witte baklijsten en de baklijst met houtkleur. Met deze drie opties moet er wel iets leuks bij zitten voor jou! Het geeft een breed scala aan opties weer waarvan er vast één bij zit die bij jou past, of in jouw leefomgevingen. Je kunt één van deze selecteren tijdens de bestelling. Als je een goed formaat hebt uitgekozen en die optie hebt geselecteerd ben je klaar om jouw baklijst op maat te bestellen. Je hoeft nu enkel nog te betalen en het is klaar.

Dus zoek niet meer verder naar betere opties voor jouw leukste foto en bestel snel en makkelijk een baklijst, bij canvascompany.nl! We garanderen de beste service en snelle levering van de producten. Binnen enkele dagen kan jij jouw mooiste baklijsten in ontvangst nemen!