• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Vierkante onderzetters Dieren

Kies voor beresterke bescherming van jouw tafel tegen kringen en andere beschadigingen met deze dieren onderzetters! Door de dikte van 2 millimeter hebben ze de ideale balans tussen bescherming en een subtiele toevoeging aan jouw interieur!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Onderzetters met dieren zijn bijzonder

Ben jij ook zo gefascineerd door het dierenrijk? Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten dieren. Allemaal met een andere uitstraling, maar vaak wel met prachtige kleuren. Op onze website tref jij een collectie met daarin de allermooiste afbeeldingen van allerlei bijzondere dieren. Het leuke is dat jij deze afbeeldingen kunt laten afdrukken op een onderzetter. Hierdoor kan je altijd genieten van jouw favoriete dier, terwijl je lekker van je dagelijkse bakje koffie aan het genieten bent. Wat wil je nog meer?

Gemakkelijk exotische dieren in huis halen

Dieren doen wat mensen. Iedereen heeft wel een favoriet dier. De tijger staat vaak hoog in de ranglijsten. Toch zijn een hoop dieren niet in Nederland te zien. Een tijger is in Nederland bijvoorbeeld alleen maar in een dierentuin te zien. Je zou ook kunnen kiezen om naar Azië af te reizen om een tijger in het wild te spotten, maar dit is ontzettend duur. Gelukkig hebben wij de ideale oplossing om van heel dichtbij te kunnen genieten van je favoriete dieren. Onze dieren onderzetters bieden jou de kans om elke dag je favoriete dier te zien. Onderzetters met dieren zijn dan ook razend populair. Niet gek, er staan nou eenmaal prachtige afbeeldingen in deze collectie. Weet jij al welk dier jij op een onderzetter laat bedrukken?

Een afbeelding uit onze collecties gebruiken voor dieren onderzetters is een aanrader

Op onze website kan je ervoor kiezen om een onderzetter te bedrukken met een eigen foto, maar je kan ook kiezen voor een afbeelding uit onze collecties te gebruiken.

Ondanks dat een eigen foto laten bedrukken natuurlijk ontzettend leuk is, zit er een groot voordeel aan het bedrukken van een foto uit onze collecties op onderzetter. Met een collectie afbeelding weet jij namelijk zeker dat de kwaliteit van de afbeelding uitstekend zal zijn. Dit komt doordat de afbeelding is gemaakt door een professionele fotograaf. Wij hebben deze afbeelding zorgvuldig uitgekozen. Hierdoor weet je zeker dat de afbeelding haarscherp op je onderzetter komt te staan. Dit is lang niet altijd het geval bij afbeeldingen die zelf zijn gemaakt. Met een dieren onderzetter haal je dus gegarandeerd een onderzetter met opdruk van hoogwaardige kwaliteit in huis!

Dieren onderzetters van uitstekende kwaliteit

Onze onderzetters met dieren worden gemaakt van het stevige materiaal vinyl. Dit materiaal is ideaal voor een onderzetter. Allereerst omdat het zo ontzettend stevig is. Het is maar 2 mm dik, maar gaat jaren mee. Vinyl is ook super gemakkelijk schoon te maken. Ook dit draagt bij aan het lange gebruiksplezier. Daarnaast blijft vinyl stevig op de tafel liggen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je glas zomaar verschuift. En het allerbelangrijkst, vinyl kan uitstekend worden bedrukt met een afbeelding. Ideaal voor een onderzetter met dieren!

Verschillende dingen om over na te denken wanneer je dieren onderzetters gaat bestellen

Op onze website kan je de dieren onderzetters in verschillende vormen bestellen. Wij hebben vier verschillende vormen in de aanbieding: rond, vierkant, hexagon (zeshoekig) of hartvormig. Hierdoor kan je de onderzetters met dieren nog verder personaliseren. Weet jij al welke vorm jij in huis gaat halen?

Daarnaast moet je er bij het bestellen over nadenken hoeveel onderzetters je in huis haalt. Je kan setjes van 6 of 12 dierensetjes bestellen. Hierdoor kunnen al jouw vrienden ook genieten van een dieren onderzetter onder hun drankje!

Twijfel niet langer en bestel vandaag nog een van onze originele dieren onderzetters!