• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Formaten t/m 120x80 cm vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag GRATIS geleverd!

Een moment geduld aub..

foto op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
foto op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Onze voordelen
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag GRATIS in huis!
  • Ophangen zonder boren mogelijk
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
  • Beoordeeld met een 9.3
Bestel nu je canvas met 45% korting

Foto op canvas ophangen

Je kunt nu heel gemakkelijk jouw canvas ophangen met ons ophangsysteem. Met dit ophangsysteem heb jij jouw canvasdoek binnen no-time aan de muur te hangen. De hoogwaardige kwaliteit canvasprint komt zo perfect aan jouw muur te hangen. Kies jouw gewenste formaat canvas, selecteer bij Stap 2: Extra opties dat je een ophangsysteem wilt, kies eventueel voor andere opties en rond jouw bestelling af. Wij zorgen ervoor dat het doek zo snel mogelijk jouw kant op komt, zodat jij hem snel met het canvas ophangsysteem aan de muur kunt bevestigen. Een canvas ophangen was nog nooit zo makkelijk!

Ophangsysteem foto op canvas

en canvas foto ophangen geeft een persoonlijk tintje aan jouw muur of interieur. Wij printen jouw gekozen foto op hoogwaardig canvas en maken gebruik van een zeskleurenproces. Hierdoor worden de kleuren zeer helder afgedrukt en heeft jouw canvas dus de beste kwaliteit! Na de levering van jouw canvasdoek, is het natuurlijk tijd om hem een plekje in huis te geven. Door de canvas aan de muur te bevestigen, valt hij het meeste op. Met een canvas ophangsysteem gaat dit heel gemakkelijk! Hieronder geven wij instructies hoe jij het beste je canvasdoek kunt ophangen.

Handleiding foto op canvas ophangen

  1. Teken de plek waar de schroef in de muur moet worden geboord met een potloodje af.

  2. Boor de schroef in de muur. Wanneer je bijvoorbeeld een gipsmuur hebt, druk je eerst nog de plug in het boorgat en bevestig je vervolgens de schroef in de muur.

  3. Bevestig nu het ophangsysteem op de achterkant van je canvasdoek. Zorg ervoor dat het kartelhaakje precies op het midden van het houten frame wordt geplaatst. Doe je dit niet, dan komt de foto op canvas scheef aan de muur te hangen.

  4. Het kartelhaakje bevestig je met de twee schroefjes aan het houten frame.

  5. Je kunt nu je canvas schilderij ophangen aan het kartelhaakje. Nu hangt je foto op canvas stevig aan de muur!

Bij het ophangsysteem zit ook een kleine handleiding met afbeeldingen, mocht je er niet helemaal uitkomen.

Extra ophangsysteem bestellen

Afhankelijk van het formaat canvasdoek dat je kiest, moet je soms je canvas doek ophangen met meerdere ophangsystemen. Wij hebben al voor jou berekend vanaf welk formaat er een extra canvas ophangsysteem bij wordt geleverd; je hoeft hier dus verder niks voor te doen. Upload je foto, kies je formaat en bestel jouw canvas vandaag nog. Vergeet zeker niet om het ophangsysteem bij te bestellen: dan kun je gemakkelijk jouw canvas ophangen!

Direct bestellen