• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

foto op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
foto op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Onze voordelen
  • Voor 23:59 besteld, volgende werkdag GRATIS in huis!
  • Ophangen zonder boren mogelijk
  • XXL formaten mogelijk (groter dan 100x150)
  • Beoordeeld met een 9.3
Bestel nu je canvas met 45% korting

Canvas ophangen

Je kunt nu heel gemakkelijk jouw canvas ophangen met één van onze verschillende ophangsystemen! Met deze ophangsystemen heb jij jouw canvasdoek binnen no-time aan de muur te hangen. De hoogwaardige kwaliteit canvasprint komt zo perfect aan jouw muur te hangen. Kies jouw gewenste formaat canvas en selecteer bij stap 2 van het bestelproces één van onze ophangsystemen. Je kunt daarbij ook voor onze andere extra opties kiezen om vervolgens jouw bestelling af te ronden. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jij jouw canvas samen met jouw gekozen canvas ophangsysteem de volgende dag in huis hebt, zodat jij hem snel aan de muur kunt bevestigen! Een canvas ophangen was nog nooit zo makkelijk.

Ophangsysteem foto op canvas

Een canvas foto ophangen geeft een persoonlijk tintje aan jouw muur of interieur. Wij printen jouw gekozen foto op hoogwaardig canvas en maken gebruik van een zeskleurenproces. Hierdoor worden de kleuren zeer helder afgedrukt en heeft jouw canvas dus de beste kwaliteit! Na de levering van jouw canvasdoek, is het natuurlijk tijd om hem een plekje in huis te geven. Door de canvas aan de muur te bevestigen, valt hij het meeste op en kun je heel mooi een lege muur een kleur op de wangen geven. Met een canvas ophangsysteem gaat dit heel gemakkelijk! Je hebt bij ons de keuze uit 3 verschillende ophangsystemen: je kunt kiezen voor het standaard ophangsysteem, dit is het goedkoopste ophangsysteem canvas. Je kunt echter ook kiezen voor een 3M plakstrip: dit is een ophangsysteem waarbij je niet hoeft te boren en dus geen gaten in de muur krijgt. Dit is wat ons betreft dan ook het beste canvas ophangsysteem! Je kunt ook altijd nog kiezen voor een luxe standaard. Alledrie de ophangsystemen monteer je aan de achterkant. Zo’n ophangsysteem achterkant schilderij zorgt ervoor dat je het ophangsysteem niet ziet en dus alleen jouw zelfgemaakte en mooie canvas in zicht blijft!

Extra ophangsysteem bestellen

Afhankelijk van het formaat canvasdoek dat je kiest, moet je soms je canvas doek ophangen met meerdere ophangsystemen. Wij hebben al voor jou berekend vanaf welk formaat er een extra canvas ophangsysteem bij moeten worden geleverd: hier hoef je dus verder niks meer voor te doen! Upload dus je foto, kies je formaat, selecteer jouw ophangsysteem en eventuele andere extra opties en bestel jouw canvas vandaag nog. Als je bij het bestellen van jouw canvasdoek echter vergeten een ophangsysteem vergeten bent , dan kun je heel eenvoudig een los ophangsysteem bestellen. Bij breedte groter dan 80 centimeter adviseren wij je om twee ophangsystemen te bestellen: zo hangt jouw canvasdoek stevig aan de muur.

Om je te helpen bij het ophangen van jouw canvasdoek hebben we hieronder een instructie lijstje voor je gemaakt:

Handleiding foto op canvas ophangen

Teken de plek waar de schroef in de muur moet worden geboord met een potloodje af. Boor de schroef in de muur. Wanneer je bijvoorbeeld een gipsmuur hebt, druk je eerst nog de plug in het boorgat en bevestig je vervolgens de schroef in de muur. Bevestig nu het ophangsysteem op de achterkant van je canvasdoek. Zorg ervoor dat het kartelhaakje precies op het midden van het houten frame wordt geplaatst. Doe je dit niet, dan komt de foto op canvas scheef aan de muur te hangen. Het kartelhaakje bevestig je met de twee schroefjes aan het houten frame. Je kunt nu je canvas schilderij ophangen aan het kartelhaakje. Nu hangt je foto op canvas stevig aan de muur!

Bij het ophangsysteem zit ook een kleine handleiding met afbeeldingen, mocht je er niet helemaal uitkomen. Wat betreft het ophangsysteem zonder boren wijst het zich vanzelf: dit ophangsysteem bestaat uit een klittenband-systeem dat je eenvoudig op de achterkant van het canvasdoek plakt. Je plakt eerst de klittenband in z’n geheel op het canvasdoek, om vervolgens het canvasdoek in z’n geheel aan de muur te hangen door middel van de plakstrip die aan de klittenband zit. Dit is de enige manier waarop het canvasdoek mooi recht komt te hangen, zonder een waterpas te hoeven gebruiken. Zoals eerder gezegd is dit wat ons betreft het beste ophangsysteem: het is de eenvoudigste manier waarop jij jouw canvas schilderij ophangen kunt!

Door gebruik te maken van een ophangsysteem canvas doek creëer je in een ruimte direct een andere sfeer en geef je jouw ruimte een extra dimensie: het maakt het geheel minder statisch en meer toegankelijk, waardoor jouw woonkamer, slaapkamer of keuken een meer levendige ruimte wordt. Hierdoor wordt het direct een stuk gezelliger in huis en dat is natuurlijk exact wat je wil!

Canvas ophangen - 45% nieuwjaars korting - Zonder boorgaten!