• Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
  • GRATIS verzending van je canvas!

Canvas collage maken

Meerdere foto's op canvas

Wil je niet gewoon 1 foto op canvas,  omdat je niet kan kiezen uit al die mooie kiekjes? Dan is het wellicht handig om meerdere foto’s te kiezen om zo een collage schilderij van je eigen foto’s te laten maken. Net als bij de pop art heb je zelf een grote stem in hoe en waar jou foto’s op canvas worden afgedrukt. Je kunt namelijk tot twee keer toe gratis wijzigingen aanbrengen op het door ons aan jou toegestuurde voorbeeld van de collage. Wil je de ene foto wat groter dan de andere? Of wil je foto’s op een andere positie op canvas. Jij geeft het aan via de mail en wij maken het zoals jij het wilt hebben.

Canvas collage maken

Zodra jij goedkeuring geeft op het ontwerp van jouw collage schilderij, gaan wij over tot het afdrukken van jouw foto’s op canvas en in een handomdraai creëren we zo een mooi fotoschilderij. 
De maten varieren van de kleinste van 20 x 20 cm tot en met de grootste van 145x 220 cm. Alle maten die daar tussenin zitten zijn mogelijk afgerond per 5 of 10 hele centimeters. De framediktes van een foto op canvas zijn verkrijgbaar in 2 en 4 centimeter. Een vier centimeter dik frame geeft extra allure aan uw fotodoek. Kiest u voor een foto op canvas met een frame van 2 centimeter dikte, dan kunt u er ook een baklijst bij bestellen!

Direct Bestellen