• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Formaten t/m 120x80 cm vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag GRATIS geleverd!

Een moment geduld aub..

Canvas collage maken

Meerdere foto's op 1 canvasdoek

Collage op canvas laten maken

Wil jij meerdere foto's op 1 canvasdoek laten drukken? Laat dan een canvas collage maken en geniet van al jouw foto’s verzameld! Een collage op canvas van jouw favoriete foto’s kan op vele manieren gemaakt worden. Je kunt ons jouw mooiste fotos insturen en onze designer ontwerpt met jouw eigen foto’s een mooie canvas fotocollage. De collage op linnen is op vele formaten mogelijk. De ideale oplossing voor wanneer je niet kunt kiezen uit je vele mooie foto’s. Je kunt de indeling zelf bepalen en vervolgens wordt de foto op canvas collage op maat gemaakt. Je hoeft dus zelf niets te doen! Ga daarom snel jouw fotocollage bestellen!

Waarom een canvas collage maken?

Een fotocollage op canvas is erg trendy op het moment. Tegenwoordig hebben veel telefoons een collage-functie. Hiermee kun je een collage op canvas maken, maar je kunt hem ook laten ontwerpen door onze designer in een fotobewerkingsprogramma. Deze gaat dan voor jou een originele, hoogwaardige fotocollage maken. Hierbij gaat de kwaliteit van je foto’s dan ook niet achteruit. Je kunt speciale collage indelingen, special effects en wensen met betrekking tot de marge doorgeven aan onze vormgever.
De fotocollage op linnen wordt gemaakt op een stevig, 300 grams canvas doek van 0,41 mm dik. Daarnaast kun je kiezen voor een houten spieraam frame van 2 of 4 cm dik. Het hout heeft een PEFC gekeurd, grenen kwaliteitshout. De foto collage op canvas wordt geprint in een 6 kleuren proces. Hierdoor krijgt jouw fotocollage op doek een scherpere weergave van kleuren. De gebruikte inkt is recyclebaar, op waterbasis en geurloos. Daarnaast wordt de fotocollage op canvas doek voorzien van een waterafstotende coating.

Laat een canvas collage maken

Canvas collage maken Wil jij je meerdere foto’s op 1 canvasdoek laten bundelen tot een kunstwerk? Dat gaat erg gemakkelijk en goedkoop. Voor €15,- extra laat je al een collage maken op canvas. Allereerst kies je het gewenste formaat en upload je één foto. Bij de volgende stap selecteer je bij Fotobewerkingen ‘collage’. Controleer je bestelling en rond hem vervolgens af. Wanneer de bestelling ontvangen is, neemt onze vormgever contact met je op om de foto’s te verzamelen. Je kunt zelf kiezen of je (wit)ruimte tussen de foto’s wilt en andere fotobewerkingen, zoals zwart-wit, sepia of tekst. Vervolgens gaat onze vormgever de fotocollage op canvas maken en ontvang je per e-mail een voorbeeld van de collage. Je kunt tot twee keer toe kosteloos het ontwerp laten wijzigen. Wanneer je akkoord hebt gegeven, gaan wij de fotocollage maken op canvas. Vanaf dat moment wordt de collage binnen 48 uur verzonden en het leuke is dat je bij CanvasCompany.nl geen verzendkosten hoeft te betalen! Een spoedlevering is eventueel mogelijk. Hiervoor betaal je € 5 extra. Ook kun je voor €3,67 een ophangsysteem van een kartel haakje, schroeven en pluggen bestellen. Een andere leuke optie is de baklijst. Deze is in verschillende formaten verkrijgbaar.

Canvas collage populaire formaten

Canvas collage 20x20

Direct bestellen   20x20 cm € 6,00 (+€15)

Canvas collage 80x60

Direct bestellen   80x60 cm € 56,95 (+€15)

Canvas collage 120x80

Direct bestellen   120x80 cm € 92,95 (+€15)

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Laat snel een canvas collage maken voor de doekprijs + €15,-!

Direct Bestellen