• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Topkwaliteit voor top fotografen, dat is CanvasCompanyPro!

Fotoshoot fotograaf op canvas

 

Foto op canvas voor fotografen of resellers

Naast grote aantallen consumenten, behoren vele - vaak zeer kritische - professionele fotografen en andere bedrijven tot de vaste klantenkring van CanvasCompany. Dit is niet voor niets zo! Professionele fotografen en wederverkopers kunnen namelijk bij ons zusterbedrijf www.canvascompanypro.nl terecht voor een VIP behandeling!

Voordelen van deze VIP behandeling zijn:

  • Je eigen logo achterop;
  • Een vast contactpersoon;
  • Aantrekkelijke kortingen;
  • ...en nog veel meer!


Ben jij professioneel fotograaf? Of wil je onze canvasdoeken verkopen? Overtuig jezelf van onze kwaliteit en plaats je eerste bestelling gratis. Het maximale formaat voor de gratis bestelling is 30x45 of 40x40 cm.

Aanmelden op CanvasCompanyPro

CanvasCompanyPro voor Fotografen

Om er zeker van te zijn dat alleen professionele fotografen en wederkopers gebruik maken van CanvasCompanyPro, dien je je eerst aan te melden. Indien alle gegevens in orde zijn, ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail. Je kan daarna met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op de website van CanvasCompanyPro, het zusterbedrijf van CanvasCompany. Heb je al een account? Dan kan je direct inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.


> Bezoek de website van CanvasCompanyPro

Geen foto op canvas, maar andere fotoproducten afnemen?

CanvasCompany heeft een aantal zusterondernemingen die andere fotoproducten verkopen. Voorbeelden zijn: foto op plexiglas, foto op hout, foto op forex, foto op aluminium, foto op tuinposter, foto op deurposter en foto op poster.
Ook op bovenstaande fotoproducten ontvang je als fotograaf een standaard korting. Wil je meer informatie over deze fotoproducten, neem dan een kijkje op de websites:

- Fotocadeau.nl
- FotoOpHout.nl
- FotoOpAluminium.nl
FotoOpGlas.nl
- TuinposterOpMaat.nl
- PimpjeDeur.nl
- Lieblingsfoto.de
- Wereldkaarten.nl
- FotoOpCanvas.nl

Direct contact opnemen over onze kortingen voor fotografen?

Voor meer informatie over onze standaard kortingen voor fotografen op al onze fotoproducten kan je contact opnemen met: 085-401 33 44 en vraag je naar Yke Bremer.

> Meer informatie over de mogelijkheden om reseller te worden

Direct Bestellen