• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

CanvasCompany: voor top kwaliteit foto op canvas en de beste service!


Ieder bedrijf kan roepen dat zij de beste en mooiste canvasdoeken verkoopt. Dit doen wij ook, maar wij kunnen het ook nog eens bewijzen! De kwaliteit van onze foto op canvas wordt namelijk regelmatig getest door professionals, waaronder de Consumentenbond, DigifotoPro en Zoom.nl. Niet zomaar de eerste de beste partijen dus!


Kwaliteitsmaterialen

Elke foto op canvas die door CanvasCompany voor jou gemaakt wordt, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen! Dit is de belangrijkste reden waarom veel consumenten, maar ook honderden professionele fotografen en andere zakelijke klanten, keer op keer opnieuw hun foto op doek bij ons bestellen. Lees alles over onze kwaliteitsmaterialen.


Uitstekende service

CanvasCompany: uitmuntende klantenservice! CanvasCompany wordt niet alleen geprezen om haar zeer goede kwaliteit, ook wordt onze klantenservice door onze klanten als uitmuntend bestempeld! Dit is niet voor niets. WIj zijn namelijk goed bereikbaar via telefoon en e-mail en denken mee met de klant. Deze pro-actieve houding van onze medewerkers wordt door onze klanten zeer gewaardeerd! 
> Lees meer over onze uitstekende klantenservice.


Honderden fotografen kiezen voor onze kwaliteit

Foto op canvas voor fotografen of resellers. Naast grote aantallen consumenten, behoren vele - vaak zeer kritische - professionele fotografen en andere bedrijven tot de vaste klantenkring van CanvasCompany. Dit is niet voor niets zo! Professionele fotografen en wederverkopers kunnen namelijk bij ons zusterbedrijf www.canvascompanypro.nl terecht voor een VIP behandeling.
> Meer lezen over CanvasCompany Pro


Productie voor resellers

Wij bieden resellers aantrekkelijke voorwaarden om onze canvasdoeken te wederverkopen! Verkoop je bijvoorbeeld al canvasdoeken, maar produceer je de doeken niet? Als wederverkoper/reseller profiteer je van een VIP behandeling bij zusteronderneming CanvasCompanyPro.
> Foto op canvas voor resellers

Direct Bestellen