• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor
  • Formaten t/m 120x80 cm vóór 23:59 besteld, de volgende werkdag GRATIS geleverd!

Een moment geduld aub..

spreuk op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
spreuk op canvas
45% Korting
Al vanaf € 3,30
Topgarantie
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending!
  • Ophangsysteem zonder boorgaten mogelijk
  • Keuze uit ruim 400 formaten, ook XXL!
Bestel nu je spreuk op canvas met 45% Korting

Spreuk op canvas

tegeltje spreuk op canvas

Tekst op canvas in interieur

Canvasdoek met spreuk

Een spreuk op canvas is een origineel alternatief op een foto op canvas. Een spreuk is uniek, persoonlijk en zal je muur echt doen opvallen. Heb je zelf dus een leuke spreuk in je hoofd of heb je onlangs een pakkende tekst op internet gevonden? In onze besteltool kun je deze nu zelf op canvas zetten. Je hoeft alleen te betalen voor je canvasdoek, er zijn geen extra kosten aan verbonden. Waar wacht je nog op? Bestel je persoonlijke spreuk op canvas meteen!

Een eigen spreuk op canvas voor aan de muur

Vroeger was het razendpopulair: tegeltjes met wijsheden aan de muur. Misschien ken je zelf deze blauw-witte tegeltjes ook nog wel, met daarop bekende spreekwoorden, gezegdes en spreuken uit de Nederlandse taal. Tegenwoordig zijn deze tegeltjes natuurlijk nog steeds verkrijgbaar, maar gaat de voorkeur vaak toch uit naar een ietwat modernere quote. Op social media en websites als Pinterest heb je iedere dag weer een ruime keuze aan de hipste (vaak Engelse) quotes, die we graag aan onze wand zouden hangen. Deze quotes zijn echter helaas niet kant en klaar op een tegeltje verkrijgbaar. Gelukkig biedt CanvasCompany de oplossing. In onze nieuwe besteltool kun je er nu gemakkelijk voor kiezen om je eigen tekst op canvas of één van onze andere wanddecoraties te drukken. Je kunt zelf eerst een foto uploaden en dan een tekst typen, die meteen op je foto op canvas zal verschijnen. Je kunt er ook voor kiezen om een gekleurde achtergrond te uploaden, zodat je echt alleen een spreuk op canvas bestelt, zonder foto. Het is helemaal aan jou!

Een spreuk op canvas bestellen

Een spreuk op canvas is een ontzettend leuke wanddecoratie. Het is persoonlijk, origineel en uniek en zal dus prachtig staan in je woonkamer of slaapkamer. Een quote op canvas is ook erg inspirerend op het kantoor. Tevens is een gezegde op canvas leuk als cadeau. Door een persoonlijke spreuk af te laten drukken, laat je echt zien dat je de ontvanger kent.

Heb jij nog een wijze spreuk van je opa liggen? Of heb je iets moderns gevonden, dat goed bij jouw persoonlijkheid past? Druk dan snel je spreuk op canvas af. Vandaag besteld = binnen 48 uur GRATIS verzonden.

Direct bestellen