• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Kussen met hoofd

Op onze website vind je een heel bijzonder kussen, namelijk een kussen met eigen gezicht. Jij kan op onze website een kussen met gezicht maken. Dit doe je door een foto met gezicht in te sturen. Deze snijden wij uit en daar maken wij een kussen gezicht van. Een gezicht op kussen is superzacht en daarnaast een echte bezienswaardigheid. Het gezichtskussen is leuk voor jezelf, maar ook zeker om cadeau te doen!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een kussen met gezicht bestel je hier

Onze hele website is gevuld met allerlei originele fotoproducten. We zijn groot geworden met onze canvasdoeken, maar hier is het niet bij gebleven. Mobielhoesjes, placemats en koelkast stickers, je kan het zo gek niet bedenken of je kan er bij ons jouw favoriete foto op laten afdrukken. Het fotoproduct van de pagina die je nu bezoekt hoort ook absoluut thuis in het rijtje van originele fotoproducten. Een kussen met gezicht is een absolute musthave. Dankzij onze handige besteltool kan jij erg gemakkelijk een foto van jouw gezicht op kussen laten drukken. Zodra wij de desbetreffende afbeelding hebben binnengekregen wordt het hoofd uitgesneden en bedrukken wij deze op een kussen. Het leuke aan een kussen gezicht is dat ook het kussen de vorm van jouw ingestuurde hoofd heeft. Je bestelt dus een kussen met de uitsnede van een hoofd die jij zelf hebt gekozen. Daarnaast is deze kussen gezicht ook nog eens superzacht. Het wordt namelijk gemaakt van velluto. Misschien is dit materiaal niet zo bij jou bekend, maar het is te vergelijken met fluweel. Velluto is ook ideaal als materiaal voor het gezichtskussen aangezien uw afbeelding er haarscherp op kan worden afgedrukt. Het is uitstekend materiaal waarvan je gegarandeerd vele jaren plezier gaat hebben. Een sierkussen met gezicht is dus super origineel, erg zacht en je foto wordt haarscherp bedrukt. Wat wil je nog meer?

Een kussen met eigen hoofd is in verschillende formaten te bestellen

Een kussen met gezicht bestel kan je in allerlei verschillende formaten bestellen. Lang niet iedereen is op zoek naar een kussen hoofd van hetzelfde formaat. Daarom hebben we formaten die liggen tussen de 35 en 70 cm. Een kussen met eigen gezicht van 35 centimeter is onze kleinste variant, maar ook deze is een stuk groter dan een echt gezicht. Wist jij dat je gezicht net zo groot is als je hand? Wanneer je dit bij jezelf probeert zul je merken dat dit inderdaad het geval is. Ook ons kleinste formaat is dus een stuk groter dan een normaal gezicht, maar wat dacht je van ons kussen met hoofd van 70 centimeter. Een hoofd op kussen van 70 centimeter is heerlijk om op te liggen. Daarnaast wegen deze kussen slechts 265 gram. Hierdoor kan jij erg eenvoudig een knuffelkussen hoofd ergens mee naartoe nemen. Dit gaat natuurlijk al een stukje lastiger als je kiest voor een hoofd op kussen van 70 centimeter, maar qua gewicht is het in ieder geval prima te doen. Een selfie kussen is lekker om op te liggen, maar daarnaast ook een prachtige decoratie. Bestel snel een gezicht op sierkussen via onze website!

Een kussen gezicht bestellen is erg eenvoudig

Dankzij onze handige besteltool kan jij binnen enkele klikken een gepersonaliseerd kussen hoofd bij ons in de productie zetten. Allereerst moet jij jouw gewenste foto uploaden. Uit deze foto zullen wij de uitsnede voor het hoofd op kussen maken. Daarnaast moet je het formaat doorgeven. In de besteltool kom je ook extra opties tegen. Hieronder valt ook de professionele fotocontrole. Deze raden wij onze klanten enorm aan. Dankzij een professionele fotocontrole weet jij zeker dat het foto kussen hoofd van goede kwaliteit is. Experts zullen beoordelen of jouw ingestuurde afbeelding goed genoeg is. Sommige afbeeldingen kunnen namelijk niet zo strak op een kussen gedrukt worden doordat ze te weinig pixels hebben. Met een professionele fotocontrole weet je zeker dat het kussen hoofd een lust voor het oog wordt. Nadat jij besteld hebt gaan wij direct aan de slag met jouw kussen gezicht. Binnen enkele dagen heb je deze dan in huis. Natuurlijk kan je een knuffelkussen hoofd ook voor iemand anders bestellen. Heb jij een vriend of vriendin die eigenlijk niet zonder jou kan? Dan is een kussen met eigen hoofd misschien wel een leuk cadeau! Ook is het natuurlijk erg grappig om een kussen met gezicht op een ludieke manier in te zetten. Kies een grappige foto van een bekende, druk deze af als een kussen hoofd en geef hem als cadeau. Hier kan iedereen om lachen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een kussen met gezicht!