• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Baby kussen

Ben jij op zoek naar een origineel kraamcadeau? Dan is een baby kussen echt iets voor jou! Stuur de allermooiste foto van het kleine wonder in en maak hiervan een kussen baby. Een babykussen kan bestaan uit alleen het hoofd, maar ook uit het hele lichaam. Daarnaast is er op onze website zelfs gedacht aan een tweeling. Een sierkussen baby is een unieke verrassing. Bestel vandaag nog een gepersonaliseerd baby kussen!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een baby kussen is een origineel fotoproduct

Veel mensen omschrijven het krijgen van een kindje als het gelukkigste moment uit hun leven. Het blijft natuurlijk ook een wonder. De aarde is een klein mensje rijker. Dit is natuurlijk reden tot feest. De ouders pakken vaak groots uit en beschuit met muisjes kan hierbij niet ontbreken. Deze baby feesten zijn vaak een strategische zet van de ouders, want ze worden overladen met handige cadeautjes. Rompertjes, spenen en speelgoed voor de kleine in overvloed. Wanneer jij een kraamcadeautje moet komen is het natuurlijk erg leuk om origineel te zijn. Door een uniek cadeau te geven voorkom je dat de kersverse ouders al snel vergeten van wie ze het hebben gegeven. Maar vind maar eens een origineel kraamcadeau. Gelukkig helpt CanvasCompany je hier graag een handje bij. Op onze website kan je namelijk allerlei leuke fotoproducten kopen. Hiertussen zit ook het originele baby kussen. Een kussen baby is een super origineel presentje voor bij de kraamvisite. Je kan namelijk een baby kussen maken door de allermooiste baby foto in te sturen. Deze wordt vervolgens uitgesneden. Hierdoor heeft de kussen met baby foto ook een beetje de vorm van de baby. Jij bepaalt of jouw gepersonaliseerd baby kussen alleen bestaat uit het hoofd van de baby of juist uit het hele lichaam. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog een sierkussen baby.

Een babykussen is superzacht

Het kussen met uitsnede van een baby wordt gemaakt van velluto. Dit materiaal is superzacht. Hierdoor is baby kussen hoofd of lichaam erg fijn om te voelen. Daarnaast is het baby kussen ook absoluut niet zwaar. Een kussen baby weegt slechts 265 gram en hierdoor kan het gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen. Naast dat je kan kiezen voor een baby kussen hoofd of een baby kussen van de gehele baby, kan je kiezen tussen allerlei verschillende formaten babykussen. Zo kan je kiezen voor 35 cm, waarmee het baby kussen dus niet op ware grootte is. Onze allergrootste kussens zijn 70 cm, hiermee is de kussen met babyfoto waarschijnlijk zelfs groter dan de daadwerkelijke baby. Jij bepaalt het eindresultaat en dat is het leuke aan de baby kussen eigen ontwerp.

Voor een tweeling een baby kussen maken

Soms gebeurd het dat de kersverse ouders worden verrast met meer dan één wonder tegelijk. Tijdens de zwangerschap zijn ze er dan achter gekomen dat er meerdere baby’s groeien in de moeder haar buik. Onze kussen baby is ook erg leuk als verrassing voor kersverse ouders van een tweeling. Heb je te maken met een tweeling? Dan kan je op onze website ook een uitsnede van een tweeling op baby kussen kopen. Hiervoor geldt precies hetzelfde als de andere baby kussens. Het gewicht van 265 gram is hetzelfde en ook het zachte velluto. Daarnaast kan je nog altijd kiezen tussen formaten die liggen tussen de 35 cm en de 70 cm. Het enige verschil is dat op het baby kussen niet één, maar twee baby’s staan afgebeeld. Een origineler cadeau dan een gezamenlijk baby kussen voor een tweeling kan toch bijna niet?

Een kussen baby is leuk voor iedereen

Via onze handige besteltool kan jij eenvoudig de baby foto uploaden en verwerken tot een baby kussen. In deze besteltool kan je ook aangeven of jouw babykussen moet bestaan uit enkel het hoofd of juist uit het hele lichaam van de baby. Daarnaast kan je doorgeven wat het formaat van het kussen met babyfoto moet worden. Zodra alles is doorgegeven, gaan wij direct aan de slag met jouw eigen baby foto kussen produceren. Binnen enkele dagen kan je deze in huis verwachten. Hierna kan je deze dan als kraamcadeau weggeven of houden. De hele tekst hebben wij beschreven hoe een kussen baby een leuk kraamcadeau is, maar je kan natuurlijk ook voor jezelf een sierkussen baby bestellen. Bijvoorbeeld als een aandenken aan je ooit zo kleine kindje die ondertussen alweer zo groot is geworden. Wat je reden ook is, een baby kussen maken is een super leuk idee! Twijfel niet langer en bestel vandaag nog een baby kussen!