• Meer dan 200.000 tevreden klanten gingen je voor

Een moment geduld aub..

Bestel jouw herinnering op linnen

Wanneer je iets moois hebt meegemaakt wil je dit zo lang mogelijk onthouden. Die ene mooie vakantie, die prachtige bruiloft of die mooie foto met je geliefde. Wij van CanvasCompany bieden jou een mogelijkheid om zulke mooie momenten nog langer vast te kunnen houden. Op onze canvas doeken kun jij jouw allermooiste momenten vereeuwigen. Een herinnering op linnen blijft langer hangen dan een gewone herinnering. Een uitspraak als deze kun je zelfs letterlijk nemen, want wanneer jij een foto op doek bij ons besteld komt deze het best tot zijn recht als hij wordt opgehangen. Wacht dus niet langer en bestel een foto op linnen bij ons!

Canvas doeken in allerlei formaten

Wij doen ons uiterste best om jouw dierbaarste momenten onvergetelijk te maken. Op onze canvas doeken kun jij een van je eigen foto’s haarscherp af laten drukken. Hier komt bij dat jij kan kiezen uit een heleboel mogelijkheden wat betreft formaat. Alle soorten en maten zijn hier te krijgen. Ben jij op zoek naar een klein doekje op linnen om bijvoorbeeld cadeau te doen? Bij ons bestel je al vanaf €3,90 een canvas doek. Mocht je juist op zoek zijn naar een canvas om die grote saaie muur mee op te vrolijken? Zoals al eerder gezegd verkopen wij ook grotere formaten en bieden wij jou de mogelijkheid om zelf een keuze te maken in hoe groot jij wilt uitpakken. Kortom, een wereld aan mogelijkheden wanneer je ervoor kiest om bij ons een foto op doek te bestellen.

Hoe bestel ik een foto op linnen?

Bestellen op onze website hebben we ook zo makkelijk mogelijk proberen te maken. Wanneer je op de website komt kun je eigenlijk direct aan de slag met het maken van een herinnering op linnen. Met behulp van onze besteltool kan jij binnen enkele minuten jouw eigen canvasdoek in productie zetten. Mocht je nog belang hebben bij een fotocontrole dan is ook deze optie beschikbaar. Zoals al eerder benoemd komt een foto op linnen het best tot zijn recht wanneer deze wordt opgehangen. Het bestellen van een ophangsysteem is dan ook een optie die wij aanbieden en tevens aanraden. Hier ben je dus op de juiste plek om jouw herinneringen nooit meer kwijt te raken.

Bestel snel jouw foto op linnen op CanvasCompany.nl